Pánske 11pcs/set Fitness Trubice Odolnosť Kapely Prenosné Hrudníka Expander Sťahovák Latex Elastické Cvičenie CrossFit Tréning Svalov Lano

€9.33


Ak na sklade nie je, prosím kliknite na nasledujúci obrázok a kúpiť iný odkaz.

V dôsledku vírusov, expedičný poplatok ísť hore a hore, naša cena wil zmeniť trochu, skontrolujte prosím, či je pred miestom objednať a kúpiť ak súhlasíte, že.

Vitajte na SeekNfind Oficiálneho Obchodu, V týchto času, nemôžeme sľúbiť, dodacia lehota teraz, v normálnom čase, väčšina krajín, sú 10-23 pracovných dní. Ak chcete 11pcs, len miesto teraz, budeme spracovávať podľa objednávky, miesto, čas. Máte akýkoľvek problém, kontaktujte nás, odpovieme vám hneď ako to bude možné.Za cenu, prosím, odkaz cenu.

Cvičenie Odolnosť Kapely Nastaviť, TopElek Fitness Odolnosť Kapely Set s 5 Fitness Rúry/Rukoväte/Door Anchor/Členok Popruhov/Účtovná Puzdro/, Najlepšie pre Mužov, Ženy, High-Kvalitný Materiál: Odolné odpor rúrky sú vyrobené z poistného kaučukového latexu, to môže vydržať silné rozšírenie. Dvere kotvy prílohu, členok popruhov a pohodlné rukoväte vám pomôžu získať viac cvičenie odrôd. A nebudú narúšať alebo snap aj za silné napätie. Odolnosť Kapely Auta: Tento súbor obsahuje 5 rôznych farieb pásma(modrá 10 libier, žltá 15lbs, červená 20lbs,zelená 25lbs, čierna 30lbs), 2 pohodlné rukoväte, 2 členok popruhov, 1 dvere kotvy a prepravný vak. A pásma sada sa ľahko ideálny pre fyzikálnej terapie a cvičenia pre každého. Best Odporúča, Fitness Produkty: Naše pásmach nastavte vám môžu pomôcť efektívne spaľovanie tuku a zvyšuje svalovú silu, a tiež zvýšiť vašu vytrvalosť, flexibilita, rozsahu pohybu, cvičenia rôznych svalových skupín, ako sú ramená, paže a pod. Fitness Pohodlnejšie: Keď nemáte čas chodiť do posilňovne, ale nechcete fitness, môžete pracovať eassily s našimi pásma doma. Pásma nastaviť prichádza s carring taška, takže prenosnosť a všestrannosť kapiel ich robia ideálnymi pre cvičenie počas cestovania.

Funkcie:

-Odolnosť kapely sú vyrobené z latexu hadice s veľkú pružnosť a dobrú životnosť.

-Sú ľahké, prenosné a úspora priestoru výkonu zariadenia.

-Určené na efektívne budovanie svalovej sily a tón tela.

-Silné zhora penové rukoväte s zliatiny Zinku klipy a D-RingPerfect pre Jogy, ABS,cvičenie.

-Rôzne úrovne odporu ubytovať pre progresívne sily úrovniach vzdelávania

Špecifikácie:

Farba: Červená, zelená, modrá, žltá, čierna

Materiál: Latex

Kapela dĺžka: 1,2 m

Package Zahrnuté:

5 * Odolný Pásma

1 * Dvere Kotvy

2 * Členok Popruhov

2 * Penové Rukoväte

1 * Cestovné Puzdro

Štítky: cvičenie machin, exerciser pásma, sťahovák nástroj, muži expander, kapela elast, šport top, kapela trx, telocvični súbor ženy, bungee jogy, latexové farby.


( 2 Hodnotenie )

Počet