NOVÉ Sit-up Pomoci Enhanced Šesť-tube Napätie Lana Multifunkčné Jogy Ťahať Lano Pedál Rally chudnutie Telocvični HomeFitness Zariadenia

€6.31


Funkcie:

* 1. Našich šesť-tube pedál fitness lano je vyrobené z ekologicky priateľské peny. Rúrka je vyrobená z nitrilový kaučuk a šesť ťažných lanách. Má vysokú pevnosť v tlaku a dobrú pružnosť.

* 2. Podržte rukoväť pevne a krok na pevné stupačky, použitie trubice sa posadiť pružne. To môže trvať dvakrát kalórií počas sit-ups.

* 3. Ramenné pohybu zostane stáť a stojí na chodidlá. Podržte rukoväť pevne a presuňte rukoväť nahor a nadol. Odporúča sa zopakovať 2-3 skupiny 15-krát. Šnúrkou môže zvýšiť flexibilitu rameno.

* 4. Jóga trakciu lano má 6 ťažných lanách, ktoré majú vynikajúcu pevnosť v tlaku a dobrú pružnosť. To je jemná a mäkká, a absorbuje pot a non-slip pocit.

* 5. Jóga trakciu lano je malý, ľahký a ľahko prenosný, takže si môžete urobiť nejaké cvičenie doma, vonku alebo do kancelárie.

* 6. Môže sa použiť horizontálne alebo vertikálne a cvičenia v rôznych spôsobov.

Špecifikácia:

Materiál: Guma

Farba: Fialová / Pink

Množstvo: 1

Veľkosť: Rozšíriť veľkosť, 49x25x6.5cm

Zoznamy:

1 * Expander odpor tréner

Štítky: crunch, puzdro pre iphone 8 opice, cvičenie pedál, dosková hra dieťa, viacúčelové telocvične, 9mm matica, bodybuild, lano napätie, značka telocvični, vysoká tréner.


( 0 Hodnotenie )

Počet