5 Pack Odolnosť Kapely Nastaviť Prírody Latex Cvičenie Elastické Kapely Fitess Jogy Slučky Kapela pre Domáce Cestovné Školenia Cvičenia

€5.50


​​

Funkcia: STAŤ NOSENIE, POSILNIŤ A TVAR VÁŠHO TELA! PROCIRCLE odolnosť kapely na cvičenie sú ideálne pre každodenné cvičenie doma, telocvičňa a fitness, alebo na výlet. Náš úsek pásma boli určené pre výbušné vytrvalosť silový tréning a urobiť skvelý doplnok do každej domácnosti alebo telocvični rutinné ste už vykonali. SKVELÉ FYZIKÁLNEJ TERAPIE ZARIADENIA PRE REHABILITÁCIU PO ZRANENIACH ALEBO LIEČBY. Naše cvičenie kapely prišiel v 4 rôznych odpory a farieb, takže si môžete potrebám vašej workouts, bez ohľadu na to, na akej úrovni yoursquore na. Úrovne odporu sú vytlačené na prednej strane každého, pre jednoduché uznanie. Ideálny pre mužov, ženy a deti! ZVERTE VAŠE FITNESS CIELE DO NOVÝCH VÝŠOK s kapelami a získať ZADARMO intruduction kniha s mnohými podrobné cvičenia! Môžete si nájsť rôzne cvičenie rutiny použiť tieto kapely, z ktorých mnohé nikdy nenapadlo robiť. Môžete použiť tieto gumičky na teplé vás, posilniť vaše svaly, (re)tvaru vášho tela, alebo obnoviť po zranení. HĽADÁTE IDEÁLNY NA CESTOVANIE CVIČENIE VÝSTROJ ALEBO MINI TELOCVIČNI? Udržať ho na akékoľvek miesto, vezmite si ju, nech ste kdekoľvek, alebo ich používať, keď máte voľné chvíle - v práci, na dovolenku, na cestovanie. Fitness pásma pre cvičenie prísť v zip taška. Môžete ho v kabelke, kufor, alebo batoh a sú vždy pripravení na nejaké cvičenie.

Prečo voľbou nastaviť ?

To je jeden z našich kombá, ktorý bol vytvorený v populárnej dopytu pomôcť ušetriť nejaké peniaze a dá vám to, čo chcete. To vám dáva až 7 možné kombinácie kapela umožniť akejkoľvek úrovni rezistencie alebo pomoc medzi 10 a 85 libier. Toto bude postupné zvýšenie sily a umožňujú vykonávať rôzne mucles do tvaru vášho tela.

Poznámky: môžete použiť dve kapely spoločne.

Produkt show:

Štítky: Fit, pásma gumy fitness, gumené trubice, procircle 32, 5 úrovne odolnosť kapely, kapela odolať, kapela trx, bungee jogy, odolnosť kapely, školenia doprava zadarmo, domov vlakom.


( 2 Hodnotenie )

Počet