2020 Vysoká kvalita 15 Metrov/13.7 M Jogy Leteckých Silks Celý Set Vysoká Pevnosť Lietania Tanec Hodváb Zariadenia-Všetky Hardwares

€155.30


Vlastnosti Produktu

2019 Najnovšie Vysoká Kvalita 15 Metrov, 100% Nylon Leteckých Hodváb Úplné Vybavenie

● Tkaniny Materiál: Vysoká Pevnosť 100% Nylon, Najlepšiu Kvalitu, maximálne Pohodlné, Nízka Úsek Ideálny pre Letecké Lietania Tanec.

● Textílie Veľkosť: 15 Metrov (O 13,7 M x 2,8 M). Ak budete potrebovať ďalšie dĺžka hodváb, prosím, kontaktujte nás.

● Zaťaženie Ložiska: 1000KGS, Prosím, Pozrite si protokol o skúške

● Tkaniny Farby: 20 Farieb Na Výber, Pozrite si Prosím Farba Grafu.

● Príslušenstvo:

-->2 Skrutky-Lock Karabíny (Pripojenie), z Nehrdzavejúcej Ocele, CE a EN Osvedčenou, Sila=25KN( 5620LBF) -->1 Obrázok Osem (Dovník): Vysoko Kvalitného Hliníka, Sila=32KN(7194LBF) -->1 Otočný(Gimbal) : Vysoko Kvalitného Hliníka, SK Osvedčenou, Sila=30KN(6744LBF)

● Balenie: funkcie opp Taška Pre Každú jednotlivú Položku A Potom Do Trvanlivé Hrubý Kartón.

Prečo Si Vybrať Nás? 1.Naše tkanina je 40 Denier Nylon Tricot, vysoká hustota a vysokú pevnosť. 2.Tkanina je nízka úsek, je to mäkké a pohodlné a kolísky tela. 3.Nosnosť je 1000KG testované. Tak, to sa poskytuje bezpečné podporu v pózy. 4.Tkanina je plne umývateľný a podlieha prísnym horľavosť, chemickými a hmotnosť testovanie na zaistenie najbezpečnejšie a najvyššiu kvalitu produktov pre našich zákazníkov. 5.Sme vyviezli jogy hojdacia sieť od roku 2014, a viac ako 60 000sets na celom svete. Náš hlavný trh USA. Čo je štandard jogy hojdacia sieť nastaví na trhu. 6.Kvalita textílie a doplnky sú v top triedy a 100% zaručená. Test správy( Dôležité! ): 1) Farebná stálosť Test 2)Farbivo materiálov šetrných k životnému prostrediu, Test 3) Úsek a Obnovy Test 4) Pevnosť test 5)Plameňa retardancy test PS: Ak si chcete vidieť týchto skúškach v high definition, prosím, nikdy neváhajte nás požiadať, aby sme si ich. Čo možno budete chcieť vedieť.

Q1. Je produkt, rovnako ako fotografie?

A1:Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami.

Q2. Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

A2: Áno, sme loď, každý, aby s ich Sledovacie Číslo, a môžete sledovať stav zásielky na príslušnej webovej stránke.

Q3. Ak by moja objednávka bude odoslaný?

A3: Ak si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane zásielky poplatok. Budeme posielať položky do 1-3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Q4. Ako sa o návrat politiky?

A4: Sme vyviezli viac ako stovky tisíc jogy nezostalo do celého sveta v priebehu posledných 10 rokov a až teraz, na ani jedna spätnú väzbu o výrobok problém vo všetkom. Iste, v prípade, ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, budeme 100% zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, vrátený tovar musí byť zabalený v pôvodnom podmienky. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vrátil, kupujúci nemohol skúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Každopádne, ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité!

Q5. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

A5. Áno, sme (Pred Fitnes)sú hlavné profesionálny výrobca a wholeseller v Číne. Ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím, pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšie veľkoobchodné ceny!

Q6. Poskytujete Dropshipping služba do celého sveta?

A6: Áno, máme skvelých dropshipping zážitok pre veľa zákazníkov. Zaručujeme, aby to rýchle reakcie a čoskoro loď s sledovania služby.

Ďakujem vám veľmi opäť pre výber Predchádzajúceho Fitness, ako vaše letecké jogy výstroj dodávateľa. Dúfam, že sa vám budú mať radosť nakupovať. :)

Štítky: cvičenie machin, fit vybaviť, boj kolónka, análny, výstroj plastové, kapela elast, šport top, kapela trx, dildo strapon, pilat.


( 1 Hodnotenie )

Počet