11Pcs/Súbor Latex Odolnosť Kapely Telocvični Dvere Gumy Slučky Trubice Pásma Kotvy Členok Popruhov So Taška Kit Set Cvičenia Jogy Fitness Band

€17.30


Odporúčam vám vybrať www.tantra-egypt.sk štandardná doprava, jeho doprava je normálne! !! Nie je postihnutá vírusom! !!

SET1: Fitness Pásma Sada obsahuje 5 Trubice, Pásy, 2 Rukoväte, 2 upevňovacie Popruhy, 2 Vykonávať Tašky;

SET2: Fitness Pásma Sada obsahuje 5 Trubice, Pásy, 5 Slučky Pásma, 2 Rukoväte, 2 upevňovacie Popruhy, 2 Vykonávať Tašky;

11Pcs Fitness Pásma Sada obsahuje 5 Trubice, Pásy, 5 Slučky Pásma, 2 Rukoväte, 2 upevňovacie Popruhy, 2 Nosiť Tašky , ktoré pomáhajú meniť vaše cvičenie rutiny a predveďte sa na dosiahnutie vyššej úrovne. Odolnosť kapiel, môžu byť integrované zlepšiť vašu svalovú vytrvalosť, silu, rovnováhu, flexibilitu, telo informovanosti a koordinácie. Na rozdiel od tela, budovanie a tukov, fitness set je tiež užitočné pre zranenie rehabilitácia, ideálny pre začiatočníkov na odborníkov. V kompaktnom prevedení veľkosti a nízkej hmotnosti, cvičenie set bude určite pohodlie a zaručujú oveľa viac zaujímavý výlet.

Funkcie:

ROZMANITÉ MOŽNOSTI VZDELÁVANIA: 11pcs Fitness Pásma Sada sa skladá z 5 Trubice, Pásy, 5 Odpor Slučky Pásma, 2 Polstrované Rukoväte, 1 Dvere Kotvy, 2 Členok Popruhy, 2 Vykonávať Tašky. S týmto kompletný tréning auta, už nikdy nezmeškáte žiadnu šancu a výzvu rôzne školenia ťažkosti pevnosti budova a tónovanie svalov.

NASTAVITEĽNÉ ÚROVNE ODPORU: Každá kapela je v rôznych farbách a úrovne odporu: Žltá - 10 libier, Modrá - 15lbs, Červená - 20lbs, Zelená - 25lbs, Black - 30lbs, s celkového odporu hmotnosť 100lbs. Môžete nastaviť napätie, intenzita na dosiahnutie osobných cieľov použitím jednoduchého kapela alebo kombináciou viacerých kapiel, ideálny pre začiatočníkov, alebo odborníkmi, muži, ženy, dospievajúcich a deti.

VYNIKAJÚCE CVIČENIE SKÚSENOSTI: Vyrobené z najvyššej kvality prírodného latexu a niť počítať nylon, kapiel sú snap-odolné a schopné udržať maximálnu odolnosť úrovniach aj po opakovanom úsek a použitie. Odpružené rukoväte a hrubé čalúnená členok popruhy poskytujú optimálne pohodlie a ochranu, zatiaľ čo robí cvičenia.

CVIČENIE A REHABILITAČNÉ: nielen pre denné fitness cvičenie a spaľovanie tukov, tieto kapely sú tiež široko používané k obnove ľudí, ktorí trpia nohy, kolena a späť zranenia, užitočné na obnovu z MCL, ACL, koleno nahradenie, jabĺčko, ideálnou voľbou pre ženy, ktoré sa snažia udržať svoje telo v kondícii po tehotenstve a pôrode.

ĽAHKÝ a PRENOSNÝ: Balené v taška, celá súprava váži len 2,4 kg a ľahko zmestí do batohu alebo aktovky, takže môžete robiť cvičenia doma, posilňovňa, kancelárie alebo na cestách.

Špecifikácie:

Materiál: Latex + Nylon

Trubice Pásma:

Dĺžka: Cca 1,2 m / 4 ft

Odolnosť: Žltá - 10 libier, Modrá - 15lbs, Červená - 20lbs, Zelená - 25lbs, Black - 30lbs

Slučky Pásma:

Obvod: 60 cm / 23.62 v

Šírka: 5cm / 2.0

Odolnosť: Zelená - Extra Svetla (10 libier); Modrý - Ľahký (15lbs); Žltá - Stredná (30lbs); Červená - Ťažká (35lbs);Čierna - Extra ťažký (40 lbs)

Štítky: latexový kaučuk oblek, pásma gumy fitness, gumené trubice, vymazať, nolvo taška popruh, latex trubice, exerciser pásma, kapela odolať, kapela elast, pomoci prvá súprava.


( 2 Hodnotenie )

Počet