BESDER 1080P Solárne Fotoaparát, Wifi TF card Slot Batérie Powered IP Kamera, Bezdrôtové P2P Audio Vonkajšia Bezpečnostná Kamera S PIR

€51.33


Hlavné Rysy 1. Vybavený zabudovanou nabíjateľnou batériou, tento fotoaparát možno nabíjať cez USB port alebo Solárny panel. Nemusíte starať o napájanie po vás miesto tejto kamery mimo. 2. Prispôsobiť Nové low-spotreba technológie, to môže dlho pohotovostnom režime. 3. S Vstavaný PIR senzor, fotoaparát sa bude posúvať alarm správu na váš mobilný telefón, keď detekuje telesnú teplotu. 4. Podpora wifi/AP režim pre pripojenie(Wifi siete:2.4 G,5 g, nie je podporované). Vezmite prosím na vedomie: AP režime použité pre Non-wifi stave a je potrebné veľmi blízko pre spojenie o 10 cm. 5. Fotoaparát Skladovanie: Podpora až 64 G TF Card (TF karta nie je súčasťou), a P2P cloud služby (vezmite prosím na vedomie: App je zadarmo, ukladací priestor typu cloud nie je zadarmo). 6. Batéria: 10200mAh veľká kapacita lítiová batéria.

Package Includings

1080P Fotoaparát

Používateľská Príručka

Držiak

Batérie ( Voliteľné )

Solárny Panel ( Voliteľné )

2MP BEZ Batérie = Kamera + ostatné súpravy

2MP S akumulátorom = Camera + Batéria + ostatné súpravy

2MP, Batéria Panel = Camera + Batéria + extra Solárny Panel + ostatné súpravy

Smart PIR Snímač a Teplota Detekcia Pohybu Alarm Vysoko citlivé PIR senzor ponúka Okamžité & Presné alarmy,č ľudskej činnosti prekĺznuť bez vášho predchádzajúceho upozornenia.Keď ľudské alebo živočíšne teplota je zistené,bezpečnostné kamery budú odoslané reálnom čase pohyb upozornenie na váš e-mail a záznam na sd kartu .Ip kamera bude v režime spánku, a keď tam nie je pohyb,a bude sa prebudil na raz, keď máte prístup ku kamere, pre živé vysielanie, alebo keď pohybu udalosti sú detekované.

Vstavaný 10200mAh Nabíjateľná Batéria

S extra solárny panel

Fotoaparát by mohol byť inštalované vnútorné a nemusíte sa báť, že Slnečné svetlo sa nedá dosiahnuť jeho solárny panel s možnosťou solárny panel , fotoaparát mohol fungovať normálne v mieste bez slnka príliš . (solárny panel je voliteľné)

Obojsmerné Audio-Zabudovaný mikrofón a reproduktor,bez ohľadu na to, ako ďaleko sa môžete ľahko hovoriť na dieťa,dieťa,rodina cez kameru v 24/7 na diaľku. Mohli by ste hovoriť a užite si v rovnaký čas s vašimi deťmi, keď nie ste doma .

Smart Video Prehrať účinne econnomized váš čas pri prehrávaní videa. Incident videoklipy, ktoré môžete nájsť a označené v krátkom čase s smart funkcia prehrávania. A tak máte šancu prejsť priamo na incident videoklipy, zatiaľ čo preskočenie ostatných.

Diaľkové Prebudiť Podpora iPhone,Android mobil.(PC Nie podpora) Užívatelia môžu aktívne začať Monitorovanie a otvoriť APP diaľku na zobrazenie v Reálnom čase sledovanie obrazovky. Wake up prevádzky: Kliknite na tlačidlo device interface a otvoriť wake up Funkcia. Jasné, Day & Night Vision

Pomocou Miesta, Pretože jeho Silné vytrvalosť funkciu , môžete nainštalovať tento fotoaparát na viacerých miestach aj v niektorých kde bez napájania podporu. IP66 Vodotesné púzdro Vysokej Kvality IP66 Placstic Bývanie Ochranu fotoaparátu z vody a prachu , to aby to bolo možné pre vás, ak chcete použiť tento fotoaparát aj Vonkajšie . Podrobnosti

Štítky: dahua hdcvi, besder ip kamery, batéria fotoaparát, wifi, ip kamera ip yoosee, fotoaparát solárne, fotoaparát outdor asistent google, umelé moss rock, fotoaparát solárna wifi, nožnicový, ip kamera, wi-fi vonkajšie napájaný z batérií.


( 1 Hodnotenie )

Počet