Fototerapia Microcurrent Tváre Masér Nutričné Prieniku Kozmetický Prístroj Pre Face Lifting Spevnenie Omladenie Anti-Aging

€19.40


Vlastnosti Produktu: Product1: Product2: 1. Štyri-v-jednom multi-funkčné tváre starostlivosť o zariadenie: To môže podporiť pokožky, ukľudňuje pokožku, odstraňovať odpad obehu, stimulácii pokožky, podporujú vstrebávanie, pomoc produkty starostlivosti o pleť absorbovať živiny, efektívne, majú akné riadenia účinok a čistý efekt, omladenie zubov a hydratuje, dlhodobé užívanie Môže zvýšiť pevnosť. 2. Sprej častíc podstate funkciu: tlačidlo režim automatického sprej premení na živiny kvapalina do nano-veľké častice a rovnomerne spreje na pokožku. Jemnejšie živín riešenie je, tým lepšie pokožky je vytvorený. 3.Stredné a nízke frekvencie funkcia: Posilnenie pokožky a zvyšujú pevnosť cez nízke a stredné AC. Medium-low frequency je indukcie polarity a veľkosť kladného (+) a zápornej (-) pozitívne sily. Aktuálne je diferencované podľa počtu cyklov, ktoré môžu chrániť pružnosť a tvar riadenia tváre. 4.Iontoforézu funkcia: Ionotherapy preniká do vnútra pokožky. Ion elektroliečba je metóda infiltráciu vody, rozpustné látky, ktoré je ťažké preniknúť do pokožky do kože, a môžete spravovať spúta, miest, atď... 5. Farba svetla fototerapia funkcia: To má dobrý vplyv na pokožku hĺbkovo riadenia. Červené svetlo: môže preniknúť cez kožu 2-3 MM dermis, ktorá pomáha pleti elasticitu a štruktúru riadenia. Zelené svetlo: obnovuje pleť je dobré farieb, bieliace a omladzuje pokožku, biele a lesklé. Blu-ray: môže preniknúť do pokožky okolo 1 MM pokožku a má dobrý vplyv na pokožku, upokojuje pleť a keratínu riadenia.

Produkt Funkcie:

1.Stimulovať rast pokožky, kolagénu

2.Zlepšuje prekrvenie pokožky, a podporujú metabolizmus

3.Odstránenie jaziev, odstránenie vrások, očné tašky, tmavé kruhy

4.Zdvíhacie a sprísnenie kože tváre, čistenie a zmenšuje póry

5.Nano-atomizácia: Hydratáciu pokožky tváre

6.Led fototerapia funkcia: Modré svetlo má baktericídne a upokojujúci účinok, a červené svetlo môže robiť srdce funkcia aktívna.

Špecifikácia:

Názov produktu: 5D krásy zariadenia

Hmotnosť výrobku: 245G

Spotreba energie: DC 5V 1A

farba: Biela

Nabíjanie metóda: USB

Veľkosť produktu: 65 * 120 * 210mm

Úloha: hĺbkové čistenie, živín úvod, zosvetlenie vrásky, lifting pevnosť, hlboký prienik, hydratačný sprej

Package Zahrnuté:

1 *Hosť

2 * malé prázdna fľaša

1 * USB nabíjací kábel

1 *Manuálu

Štítky: mens microcurrent, stroj de masáž, zariadenie vrások, zdvíhacie colombien stroj elektrický, tvár microcurrent, tvár massag, telo laserové zariadenie, krásy nástroj ultrazvukové, tváre microcurrent, tváre zdvíhacie stroje.


( 0 Hodnotenie )

Počet