Čierne bodky Odstraňovač Odstraňovaní Akné, Čierne Bodky Blackhead Odstraňovač Odstrániť Čierne Bodky Black Hlavy Kožu Vákuové Nástroje

€19.56


modname=ckeditor

Vákuové Pórov Cleaner čierne bodky Elektrické Akné, Čistí Exfoliačný Očistu tváre, Tváre Nástroj Komedónov Odstraňovač Tvár Starostlivosť o Pleť

popis produktu:

produkt materiál: ABS plast

Farba: biele, ružové zlato

Výkon metóda: USB

Funkcia: Prejdite na čierne bodky, prejdite na akné, prejdite na tuku

produkt čistá hmotnosť: 0.3 kg

veľkosť produktu: 180*42MM

Pracovný postup: elektrické vákuové čerpadlo

Výstupné napätie: 5V/1A

Výstupný výkon: 5W

Funkcie:

1.Tento prenosný mikrodermabrázia krásy stroj je dodávaný s 4 zameniteľné tipy, 4 rôzne funkcie.

Je to prvý krásy stroj, ktorý sa integruje s peeling pokožky, tváre uťahovací, čistenie pórov, blackhead a poistných vyhrnula, odstránenie vrások na trhu.

2.Sacie väčšie než tradičné comedo sacie sondy

3.Rôzne sacie hlavy, rôzne funkcie

4.Plug-in Použiť USB kábel, jednoduché a pohodlné

Funkcia:

1. Diamond skin peeling:

Na exfoliačný tip poskytuje non-invazívnej liečby na rub mimo hornej vrstvy kože odstrániť mŕtve bunky. Robí pleť hladšia, s jemnejšie textúra, a pevnejšia tým, že stimuluje vaša povaha obnovu buniek.

2. Face lifting:

Vákuové výťah systém vytvára jemnú masáž stimuluje činnosť, stimuluje mikrocirkulácie, robí pevnej kože a prísnou tvárou.

3. Hĺbkové čistenie pórov:

Unikátny malý guľatý otvor dizajn, mohol sať akné, blackhead, alebo nečistoty vo vnútri pórov na hlboké čistenie pórov a zabraňujú akné.

4. Odstránenie vrások

Jedinečný malé eliptických otvor dizajn, vytvára jemnú masáž a stimuláciu na rohu oči, nos, ústa, hlboký vplyv v hĺbke pokožky, odstránenie vrások a zabrániť hlboké vrásky.

Ako používať prístroj:

Krok 1: musíte použiť tváre parník alebo horúci uterák na 10 minút do teplej svoju tvár a otvoriť svoje tváre pórov. Krok 2: Pri používaní tohto prístroja,prosím, nestojte na jednom mieste overe 3s。 Nezabúdajte, že pohyb stroja v okolí v smere pozdĺž spôsob, ako(nie) (presunúť tam a späť) Krok 3: používajte studený uterák alebo studenej maska zavrieť pleťové póry a po, ktoré sa vzťahujú na tvár hydratačný.

Čo získate:

1 x Krásy Stroj

1 x Diamond Head

1 x Veľký Otvor Hlavu

1 x Malý Otvor hlavu

1 x Oválny Otvor Hlavu

1 x USB Kábel

1 x užívateľská Príručka **Batéria nie je zahŕňajú , napájanie bežnými AAA batérie

Štítky: čierne hlavy, čierne hlavy odstrániť, black decker vaccum, čističom pórov vákuum, nos nálepky, súprava vape nástroj, dropship centrum, čierna bodka, anti čierne mieste, čierne hlavy sacie.


( 4 Hodnotenie )

Počet