INQMEGA IP Kamera, Bezdrôtové 720P Home Security Dohľadu CCTV Sieťová Kamera Nočného Videnia obojsmerné Audio Baby Monitor ICSEE

€13.22


Diaľkové Ovládanie Mobilných Telefónov Pan 355°, Otáčanie 90°

Monitor Deň & Noc

Obojsmerné Audio

Detekcia Pohybu & Budenia

1280*720 Rozlíšenie

HD H. 264 Obrázok

Podpora až 64 gb Micro SD Karty

Parameter 1. Sieť prehrávanie videa a diaľkové snímanie, 2. Podpora obojsmernú hlasovú intercom 3. Prenosné smart WIFI videokamera 4. 720P so širokým uhlom zobrazenia 5. Podpora Android a IOS app softvér . 6,názov Aplikácie : ISCEE 720P Bezdrôtová IP Kamera 1280*720 Bezpečnostné Kamery obrazový senzor: HD720P/25fps Bezdrôtové: IEEE802.11b/g/n Bezdrôtový režim: WiFi režim pamäťové Médiá: Micro SD, Vstavaný TF slot,Až do 64 gb (nie je vrátane TF karty) kompresia Videa: H. 264 Objektív: 3.6 mm Deň a noc: Elektronické (IR-CUT filter automatické prepínanie) Materiál: Plast Napájanie: DC 5V/1A&Q: Q1, Je to Ťažké sa Pripojiť? Odpoveď: Tento fotoaparát sa Zapojte do Play (P2P) funkciu, stačí pripojiť napájanie a dodržiavať niekoľko krokov, potom všetko, čo bude setup veľmi dobre. Q2, Je systém IOS a Android APP rovnakú funkciu? Odpoveď: IOS OS systému vzhľadom k tomu je syetem limit, APLIKÁCIA bude chýbať niektoré menej dôležité funkcie, ako Android, ale nebojte sa, APP sa bude aktualizovať každý zrak, takže funkcia bude takmer rovnaký. Q3, Keď som sa použiť obojsmerné audio funkcie, čo počul som nejaký hluk? A: Prosím, uveďte kameru od ostatných Elektronických zariadení, bude to mať rušeniu Signálu. A to je normálna situácia, prosím, nebojte sa. Q4, Robí tento fotoaparát podpora nočné videnie? Odpoveď: Áno, keď kamera IR senzor detekuje nie je dostatok svetla, IR LED rozsvieti a prepnúť na nočné videnie model. O5, nemôžem pripojiť fotoaparát k WIFI ? A: Prosím uistite sa, že prvýkrát pripojiť telefón a fotoaparát na rovnakej sieti systému. Ak ešte ťažké pripojiť máme tech tím s cieľom podporovať vás. Q6, Sa poplachovej informácie sa vždy udržať ? Odpoveď: poplachovej informácie sa záznam na Micro SD Kartu. Tiež zobrazovať v mobilných zariadení, akonáhle ste si to potom bude odstrániť budík informácie. Prosím uložiť alarm fotografií do telefónu. Q7, Robí tento fotoaparát podpora Onvif a podporu pripojiť k NVR? Odpoveď: fotoaparát používať svoj Vlastný dizajn softvéru, pretože fotoaparát sústrediť najmä na telefón diaľkové monitorovanie, zatiaľ to nie je podpora Onvif.

*Záruka

1.Všetky produkty nesú 1 rok záruka výrobcu,prosím, nastaviť svoju myseľ na zvyšok na nákup.

2.Ak máte akékoľvek ďalšie obavy, alebo nie sú spokojní v žiadnom ohľade ,prosím, bez váhania nás kontaktujte po prvé,budeme sa snažiť v našich silách, aby slove váš problém.

*O Logistiky

1.Väčšina výrobkov, ktoré budú odoslané do 72 hodín(vylúčenie holiay a weenkend) po jasné, platbu dostaneme.

2.Prosím vyplňte správne dodaciu adresu a kontaktný telefón pre objednávky, nechceme prijať akékoľvek undelivery reponsibility, pretože nesprávny Príjemca informácie, ktoré ste poskytli.

*Podpora

- Bez ohľadu na to, čo stretnete, neváhajte a kontaktujte nás po prvé,budeme sa snažiť vyriešiť vaše otázky, tam je profesionálny technický tím vám pomôžu problém vyriešiť.

*Spätná väzba

--Pls láskavo pomoc so potvrdenie o doručení raz package doručenia.Pls nezabudnite zanechať nám 5 Star Pozitívnu spätnú Väzbu po Obdržaní položky.

Štítky: fotoaparát b ez p e, fotoaparát surveil, baby monitor monitory, anran fotoaparát, okno 10 domov, plyn tuya, fotoaparát icsee, dahua poe, ip kamery, dvere viewer.


( 0 Hodnotenie )

Počet