Solárne IP Kamera 4G LTE SIM, Fotoaparát Napájaný z Batérií Bezpečnostné Kamery Vonkajšie PTZ Dome CCTV Monitor HD Cloud SD CardPIR

€265.20


4G VERZIA

1. 4G Fotoaparátu pripojiť na internet cez 4G siete 2.Nie je potrebné káblové pripojenie RJ45 sieťový kábel siete LAN .Nie je potrebné nastaviť WIFI! Nie je potrebné, ak sa chcete pripojiť k domácej drôtov a káblov! 3.4 G Solárne sieťová kamera je vhodná pre niektorých prostrediach bez internetu,na ťažké získať zdroj energie, Ale má na SIM KARTE mobilného signálu a Slnečný.

Solárny Panel Pohonom

1.4G SIM Karty Fotoaparát navrhnutý s 8W Solárny Panel 2.Solárne Nabíjanie: Účtované solárny panel pre batérie. 3. Vhodné pre niekde nie je ľahké dostať sa napájanie fotoaparátu. Ako na farme, môžete nájsť strom na inštaláciu kamery, nie je potrebné sa obávať, č sieť & žiadne napájanie 4.Podpora 6pcs 18650 batérie:Ultra nízka spotreba energie, dlhá doba pohotovostného režimu, inteligentné funkcie úspory energie.čistý batéria,pohotovostný čas viac ako 180 dní. S príchodom solárny panel, môžete nabíjať počas dňa.nech 4G solárne ip kamera dostať nonstop elektrickej energie.

PIR detektor Pohybu& Okamžité Push Upozornenia

4G solárne fotoaparát prebudia naraz a prijímať okamžité push upozornenia s obrázkami do svojho mobilného telefónu, keď smart PIR senzor detekuje pohyb udalosti. Ak ste vložte SD kartu do fotoaparátu. Pohybu videá budú zaznamenané, že nebudete chýbať nič vám záleží.

PIR Alarm Snímač Teploty. Len Humanbody aktivity sa môžu tigger alarm.

TF Karta a Cloud Stoarge

Existujú dva spôsoby, ako prehrávanie videa skladovanie: TF karty a Cloud. 1.TF karta : Podpora až 128 G pamäťovú kartu, najdlhšie video až o 80 hodín. Môžete automatické kryt najbližšej video, keď je plný, môžete zobraziť alarm videá v mobile phone 2. Cloud Skladovanie: údaje bezpečnejšie.

1080P rozlíšenie obrazu.

Farebné Nočné Videnie

Môžete získať farebné nočné videnie obrázky a videá počas noci.

Používať Mobilný telefón na diaľkové ovládanie fotoaparátu otáčať, aby videli viac uhol podrobnosti

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, kamery hikvision ptz, fotoaparát b ez p e, tptek ptz kamery, solárne ip kamera camhi 4g sim, kamera ip ptz, ahd fotoaparát zoom, fotoaparát optický zoom, 4g fotoaparátu sim karty, 4g fotoaparátu sim.


( 0 Hodnotenie )

Počet