ZOSI 8CH Bezdrôtový KAMEROVÝ Systém 960P HD NVR auta s Vonkajšie IR Noc IP Kamera wifi Kamera Bezpečnostný Systém Dohľadu Súpravy

€169.37


Prosím, láskavo poznamenať,:

Ak sa rozhodnete loď z Číny,je to iba loďou do nasledujúcich krajín:

Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Luxembursko, Slovinsko, Bulharsko, Cyprus, Estónsko, Bielorusko, Taliansko, Lotyšsko, Nórsko, Poľsko, Ukrajina, Fínsko, Holandsko, Rakúsko, Dánsko, Švédsko, Slovensko, Belgicko, Česká Republika, Nemecko, Francúzsko, Maďarsko, Španielsko, Chorvátsko.

Ak krajina, je mimo dosahu,sme recommed si kúpiť iné bezdrôtové NVR súpravy z nášho obchodu,ako je uvedené nižšie:

ZOSI 8CH KAMEROVÝ Systém Bezdrôtový 1080P NVR 8PCS 1,3 MP IČ Vonkajšie P2P Wifi IP KAMEROVÝ Bezpečnostný kamerový Systém kamerový Súpravy Vychutnajte si Ohromujúci Obraz a Video 960p (1280*960) vysoká kvalita vám prináša väčší,širší a ostrejší obraz.Už sa nemusíte obávať, nejasné obrázok alebo video.To len ukazuje skutočný vzhľad veci. Voľný Od Komplexné Elektroinštalácie Zabudované bezpečnostné vyhradená bezdrôtový wifi modul s stabilný signál a silné anti-interferencie,prepravnej vzdialenosti v otvorených oblastiach bez rušeniu signálu môže až do 200m,pohybuje sa od prekážky a rušeniu signálu, ktorý prostredia existoval. Tipy pre Pripojenie (1) Repeater Funkciu-Rozšírenie WiFi Vzdialenosť Repeater funkcia umožňuje spustiť fotoaparát, ktorý je mimo rozsah signálu cez kamery v rozsahu,čím sa zlepší signál. (2)Rozšírenie WiFi Anténa-Rozšírenie WiFi Vzdialenosť Pri WiFi signál nie je dostatočne silný proti múru,si môžete zobrať z pôvodnej antény a nahradiť Rozšírenie WiFi Anténu. (3)Káblové Pripojenie v Prípade, že niektoré fotoaparáty " montáž škvrny sú mimo WiFi rozsah,môžete použiť kábel siete ethernet na pripojenie fotoaparátu k NVR. Vzdialený Prístup Kedykoľvek a Kdekoľvek Len robiť sami! Super Ľahké vzdialeného prístupu nastavenie s free APP ZOSI Cloud. Skenovanie QR kód na prístup skutočný obraz o telefóne. Detekcia pohybu a Okamžité e-mailové Upozornenia Tento monitorovací systém je navrhnutý tak, aby odosielať e-mailové upozornenie,kompletný s textovej správy o činnosti, ak akýkoľvek pohyb je zistený,alebo ak sa žiadne kamery skúsenosti video straty. Deň a Noc Monitorovanie Vybavený 3 infračervené Pole LED,nočné videnie môže až 100 stôp/30 m vzdialenosť.Vstavaný IR Cut filter,poskytuje jasný a živý obraz bez farby cast v deň & noc. Viaceré Aplikácie Scény Sa vám umožňuje chrániť vaše rodiny,domácich miláčikov a business viac bezpečne.Len si výťahu!

Štítky: bezdrôtové kamerové systémy, fotoaparát b ez p e, dahua nvr, kamera cctv auta bezpečnostný systém, besder ip kamery, 8 kanálov kamerový systém, fotoaparát surveil, 2 cctv kamera security system kit, cctv wifi, kamera cctv poe.


( 2 Hodnotenie )

Počet