Micro Ihlové 0.2/0.25/0.3 Ihly Microneedling Valec Pre Starostlivosť o Pleť 540 Microniddle Valček Na Tvár Zlepšiť Vrások D2T0

€4.12


540 Derma Roller Micro Ihly Microneedle Stroj 0.2/0.25/0.3 mm pre Starostlivosť o Pleť A Ošetrenie Tela

- Dĺžka ihly: 0,2 mm/0,25 mm/0,3 mm. - Farba: čierna (rukoväť)+fialová (valec). - Materiál: 304 nerezovej ocele (ihla) a Vysokej teploty, Živice (rukoväť). - 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 540-Ihly Micro-ihlové Starostlivosti o Pleť Nástroj. - Bežné kozmetické procedúry pre liečbu mnohých podmienky tým, že stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu. - Stimuluje produkciu kolagénu. - Zlepšenie elasticity pokožky. - Zarovnajte akné jazvy. - Podporiť omladenie pleti a zlepšiť alopécia. - Mierne roll 10 krát vertikálne a horizontálne. - Môže byť použitý na všetky oblasti tváre, krku a tela a pokožky hlavy. - Možno použiť sami, kedykoľvek a na svoje osobné pohodlie. - Rôzne ihly majú rôzne dĺžky použitia: Domáce použitie: 0,2 mm/0,25 mm/0,3 mm Valec extra 1.Odstránenie vrások, akné, odstránenie, zlepšiť jazvy, omladenie. 2.Zlepšiť vrások a jemných liniek. 3.Úzke zameranie stránky (glabellum, vrásky, jazvy). 4.Zmenšenie pórov. 5. Opätovný Rast Vlasov Rastu Brady Anti Hair Loss Treatment Rednutie Ustupujúce

Bezpečnostné Upozornenia:

Nepoužívajte na očných viečkach alebo pery. Nepoužívajte Navi, ak ste v súčasnej dobe s akné breakouts alebo akýkoľvek stav pokožky. Roller je len pre osobné použitie. Nezdieľam. Nepoužívajte valček na infikované alebo podráždenú pokožku. Vždy skladujte táto tvár navi mimo dosahu detí.

Ako Vyčistiť Svoje Valec?

1. Opláchnite ihlové v teplej vode. 2. Čistenie bazénov s alkoholom a nechajte ho vyschnúť. 3. Po vyčistení derma valček, miesto na skladovanie, ktorá sa poskytuje.

Štítky: dermoroller zadarmo, derm, čistiť tvár, 5 v 1 ems, elektrické tváre valček, tvár masager navi ružová, 5 v 1 starostlivosti o krásu masér tváre, derma pero mym, nastaviť derma roller, telo dermaroller.


( 4 Hodnotenie )

Počet