IFYOO PS4 Bluetooth Bezdrôtový ovládač, Call of Duty Mobile Gamepad pre iOS/iPhone/iPad/Apple TV/Android/PC pary/Playstation4

€29.30


Podpora PS4,iOS,Android OS,PC Pary

Podporované Platformy: PlayStation 4 iOS: iPhone, iPad, Apple TV(Podpora iOS 13.3, iOS 13.4, iOS 13.5) Mac OS Android OS: Samsung, HuaWei, Xiao, Oheň TV... PC Windows Pary

PODPORA PLAYSTATION 4

Herný ovládač je kompatibilný s PS4 s Dual Vibračnú funkciu a Dotykový panel stlačte dole funkcie. To nemusí 6 Os, konektor pre pripojenie slúchadiel a dotyk funkcie.

Dual Shock Funkciu pre PS4 Herné

Asymetrické lineárny motor sa dostať do centra diania, poskytne vám dokonalý herný zážitok s multi veľkosti vibračná spätná väzba.

JEDNODUCHÉ SPOJENIE S PRÍSTROJOM

Herný ovládač je tiež kompatibilné s iOS, iPhone, iPad, Android OS a PC Pary. Žiadne komplikované spojenie. Stačí stlačiť tlačidlo "Zdieľať" a "Domov" tlačidlá zaregistrujte sa pomocou vášho Prístroja pomocou pripojenia Bluetooth.

Jednoducho Pripojte sa na Vaše Mobilné Zariadenia

Žiadne komplikované spojenie, aby vaše mobilné zariadenia. Stačí stlačiť tlačidlo "Zdieľať" a "Domov" tlačidlá zaregistrujte sa pomocou vášho Prístroja pomocou pripojenia Bluetooth. Hrať radič-podporované mobilné hry z Apple App Store(Podpora PFI-Kompatibilné hry) a Google Play Store. Ako extra hry Call of Duty mobile, Minecraft, GTA a NBA 2K, ktoré majú radič podporu. (Free download "Gamevice Live" Aplikácie nájdete tisíce hier, ktoré majú radič podporu.)

HRAŤ MOBILNÉ HRY S REGULÁTOR

Hrať radič-podporované mobilné hry z App Store(Podpora PFI-Kompatibilné hry) a Google Play Store. Ako extra hry Call of Duty mobile, Minecraft, GTA a NBA 2K, ktoré majú radič podporu. (Free download "Gamevice Live" Aplikácie nájdete tisíce hier, ktoré majú radič podporu.)

VEĽKÁ KAPACITA BATÉRIE

Mobile controller je dodávaný s 600mAh veľkú kapacitu, nabíjateľnú batériu. To umožňuje hrať hry pre viac ako 10 hodín po plnom nabití.

BALENIE OBSAHUJE

1 * Herný ovládač; 1 * Telefón Majiteľa; 1 * USB-C Nabíjací Kábel; 1 * užívateľská Príručka.

Štítky: ovládanie hry, ps4 4 gamepad, call of duty modern warfare warzone, ovládanie ps4, hra ps4, Gamepad, android gamecube gamepad, ovládač, sauna tepla regulátor, bezdrôtový gamepad.


( 4 Hodnotenie )

Počet