PXN-2113 Flight Simulator Gamepad Radič Ovládač Pre PC/Desktop Simulácia Lietadla Vibrácií Herný ovládač Príslušenstvo

€32.51


Funkcie: Zabudovaný vibrácií motorových môže vyrábať rôzne vibračné efekty podľa herné scény, tak, že môžete byť ako bojovník. Lineárny potenciometer, softvérové opravy a mŕtve pásmo nastavenie funkcie, uvedomí si, človek-stroj integrácie v hre, dosahuje jednoduchý cieľ zacielenia, a ťahá spúšťací kľúč k hitom. Smerový coolie spp, realizáciu hornej vľavo, vpravo štyroch smeroch a 45 stupňového uhla prevádzky, pohodlné prepínanie pohľadu v hre.

Popis:

Názov produktu:Gamepad Radič

Značka: Pxn

Farba: striebro šedá

Veľkosť: 185 * 185 * 225mm

Podpora platformy: PC počítač

Systém podpory: uplatniteľné na Windows XP / 7 / 8 / 10

Pracovné power: USB 5V

Troch osí (X/Y/RZ osí)+škrtiaci ventil+12 programovateľných tlačidiel+osem-smer coolie spp, tieto funkčné konfigurácie sa stane potrebuje vašu hru.

Manipulovať kymácející a usilovať sa o nepriateľské lietadlá, úspešne zámok, cieľ a vytiahnuť spúšť! Streľba je tak jednoduché.

Softvér ovládača podporuje keyboard & mouse nastavenia, mŕtva zóna úprava, tlačidlo mapovanie, os mapovanie a mnoho ďalších prispôsobené úpravy vytvoriť vaše osobné prispôsobenie, podľa potrieb hra!

Ergonomický dizajn, rukoväť materiál je ošetrená pokožka-ako povlak, opierka, stredová je šikovný a dobrý, čo vám prináša pohodlné pocit kontroly.

Vstavaný vibrácií motora , pocit vzrušujúce počas herné obdobie .

12 programovateľné tlačidlo, by mohli byť použité ako sa vám páči .

Pod rocker, tam sú 4 prísavky , aby sa byť pevné, keď hier .

Balenie zoznam:

1 x údaj

1 x produktu

1 x Manuál

1 x box balenie

Poznámka:

Pretože ručné meranie, tam budú nejaké chyby, čo je normálne.

Štítky: comput, letových prístrojov simulator, diy kormidlo pedále flight simulator, bojová hra controller, lietať ovládač, gamepad pxn, herný ovládač pc recenziu, android gamecube gamepad, ovládač, de ovládač.


( 2 Hodnotenie )

Počet