ÚDAJE ŽABA Káblové USB Gamepad Pre Xbox 360/Slim ovládač Pre PC Vibrácií ovládač Pre Windows 7/8/10 Podporu pre Parné Hra

€10.00


NOVÝ PRODUKT-ÚDAJE ŽABA, Video Herné Konzoly Podporu pre GBA/MAME

Na rozdiel od iných herné konzoly, radiče, tentoraz sa naše radič podporuje šesť-tlačidlo bezdrôtového ovládača, ktorý nám umožňuje poskytovať inú skúsenosť pre hranie hier.Päť emulátor podporu, vlastné stiahnuť hry.Ak sa vám nepáči naše vstavané hry, prosím, nebojte sa, tu si môžete stiahnuť svoje obľúbené hry na SD kartu.

Káblové USB Herný ovládač Pre PC Win 7/8/10

Spúšť tlačidlo je ergonomicky navrhnuté s zaoblený dizajn a snímanie tlaku pre maximálne pohodlie. Tento algoritmus navrhli sme vibrácií motora, keď hráte závodná hra, brzdové drift činnosť je viac vzrušujúce! Ponorte sa do hry šťastný a nemôže vymaniť sa sami! Radi hry, aby ste zabudnúť na svoje starosti! Tento ovládač je kompatibilný s Windows/95/98/ME/2000/XP, Vista/Win7/Win10.

Údaje Žaba USB Káblové Gamepad Pre Xbox 360

Ovládač Pre Úradný Microsoft PC ovládač Pre Windows 7 8 10

Herný Ovládač Funkcia Porovnanie

Milí priatelia! Máme tri modely 360 ovládacie páky, z ktorých každý zodpovedá inú funkciu! Prosím, prečítajte si naše porovnanie graf starostlivo pred nákupom! ! ! 1. Model označený červenou farbou: vibračné funkcie, je vhodný iba pre PC rukoväte!! Poznámka: nie je podporované pre xbox 360 a telefón Android 2. Tmavo modré označené model: vibračné funkcie, vhodný pre PC rukoväte a xbox 360 Poznámka: Nie je podporované pre Android telefóny. 3.Modrá označené model: vibračné funkcie, vhodný pre PC rukoväte a xbox 360 a telefóny Android. Poznámka: Po červenej značke typ(biela pre pc/black pre pc) môže hrať PC hry, ale nemôže hrať Xbox 360 hry, týkajúce sa počítačov. Ak chcete hrať 360 hry, prosím, nenechajte si kúpiť tento typ! ! !

Široká kompatibilita systému

Na ovládači pre Xbox 360 je navrhnutý špeciálne pre konzoly Microsoft Xbox Slim 360 a Windows PC (Windows 10/8/7) herné systémy. Skúsenosti pohodlie nové káblovom ovládači Xbox 360. Veľkosť je rovnaká ako pre pôvodnú konzolu Xbox 360. Ideálny náhradný alebo dodatočný regulátor.

Popis Produktu

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Presnosť Káblového ovládača pre Microsoft Xbox 360 Hra Systém

Pre systém Windows 7/8/10,v systéme Windows 10 musí byť aktivovaná do práce

Rovnakej veľkosti ako originál pre Xbox 360

Ideálny náhradný alebo dodatočný regulátor pre vás

Kompatibilné zariadenia:pre xbox 360 a PC

Pre Xbox 360

Našich webových stránkach prezentuje produkt položky sú tak blízko skutočnú farbu, ale vezmite inom svetle a zobrazenie faktory, tam je určitá farba.

USB Káblové Gamepad Pre Xbox 360

Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti,Ak pozemok poškodené alebo prázdne(ukradnuté),spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument,a to najmä nárok žiadosť papier

Ovládač Pre Úradný Microsoft PC ovládač Pre Windows 7 8 10

1.Nie sme zodpovední za žiadne položky sme odoslať ako dar, ktorý je chybného alebo poškodený v tranzite. Prosím pochopte!

2.Ak zásielku získať prísne kontrolovaná vlastné. Stále budete musieť zaplatiť daň jasné vlastné. Nebudeme mať colné poplatky. Náklady na vrátenie alebo stratené zásielky bude na zákazníka z dôvodu odmietnuť colné odbavenie.

Duálne vibrácie

Navrhli sme 2 vibračné motory pre tento gamepad, tak, že môžete zažiť radosť z hry, lepšie! Dizajn voľne stojace jack pre slúchadlá umožňuje lepšie komunikovať s hranie partnerov! Zdieľať radosť z hry a znížiť problémy života a práce! Zvýšenie ponorenie a reality v hre scény-budete cítiť každý kolízie, vplyv a výbuchu.

Poznámka:

Po červenej značke typ(biela pre pc/black pre pc) môže hrať PC hry, ale nemôže hrať Xbox 360 hry, týkajúce sa počítačov. Ak chcete hrať 360 hry, prosím, nenechajte si kúpiť tento typ! ! !

Balenie Obsahuje:

1x WiredGamepad ovládač Pre Xbox 360 4x Silikónové Spp

FAQ:(Riešenie spoločných otázok kupujúcich!)

Otázka: Má gamepad má vibračnú funkciu?

Odpoveď: Áno!Tento herný ovládač má duálne vibrácie.

Otázka: Čo mám robiť, ak je niektoré tlačidlo nemôže pracovať, keď som test na počítači?

Odpoveď: Milý priateľ,možno váš test softvéru je nesprávny ,môžete sa pripojiť nás prvý a zanechajte váš e-mail.môžeme vás poslať 360 gamepad test softvér,môžete skúsiť znova.

Otázka:Ako môžem skontrolovať, ak hru regulátor je normálne?

Odpoveď:ak ste napríklad používať okno systém, budete musieť pripojiť k počítaču pre detekciu. Po pripojení počítača, otvorte [Zariadení a Print], nájsť ikonu hry radič v [Zariadenie] stĺpec, kliknite pravým tlačidlom myši, vyberte možnosť [Herný ovládač Nastavenia] v pravým tlačidlom myši kliknite na položku menu, a potom kliknite na položku [Properties] tlačidlo, podľa [Test] kartu, môžeme otestovať, či tlačidlá rukoväť pracujú správne. alebo nás môžete kontaktovať a zašleme vám gamepad test softvéru .

Dobrá Kvalita a Dobré Služby

Vážení zákazníci, pretože súčasné poradie je na vrchole, aby všetky logistické sklady sú takmer plné, a dopravné starnutia čas bude pomalšie ako sľúbil čas! Fenomén zákazníka parcely strata bude veľmi vážne, ovplyvňujúce čas normálnej dodávky! ÚDAJE ŽABA môže vrátiť na svoju stranu čo najskôr na svojho milovaného produkty. Urobili sme komplexné informácie o preprave starnutia a preprava bezpečnosť rôzne logistické kanály. Spolu s našimi skúsenosťami v posledných niekoľkých rokoch, si myslíme, že www.tantra-egypt.sk Stáť Doprava je najvhodnejší! Svedomie odporúča!

Štítky: xbox 360 controlls, gamesir x1, veľké xbox controller, okno 10 pro, microsoft offic, jeden xbox, tlačítkový systém windows 7, Ovládanie, dátum žaba, ovládanie pc.


( 3 Hodnotenie )

Počet