Flydigi Apex Esports Bluetooth pubg mobile Bezdrôtový Herný Ovládač (S držiaka Telefónu) Gamepad pre PC, Mobilný Telefón Pad

€90.96


Upozornenie:

Nenechajte si upgrade na iOS13.4,Používateľov systému Android a pod iOS 13.4 môžete používať ako zvyčajne.Vzhľadom na iOS13.4 kompatibility systému nezhody, ktoré spôsobili zlyhanie Apex a zariadenia ostatné značky podobne.

Pre užívateľov, ktorí neboli modernizované, prosím, vypnúť automatickú aktualizáciu funkcie vo vašom mobilnom zariadení a pozastaviť modernizácie, kým tento problém je vyriešený.

Pre všetky aktualizácie, budeme vás vedieť.

Vďaka za vašu podporu a prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky!

Popis:

【Technologický líder] vyzýva

Funkcia je tak kompletný, ktoré boli pripravené pre mnoho hier v budúcnosti (DNF mobilné hry, rôzne kuracie jesť hry, atď.), a to podporuje všetky platformy, mobilné telefóny, tablety, počítače, Televízory.

【Tlačidlo upgrade] vyzýva

Štyri tlačidlá sú pridané na zadnej strane, a streľba efektívnosti 8-tlačidlo na strane je zdvojnásobená. Z vizuálnej kontroly v FPS strieľačka smerových zručnosti kontrolu v MOBA mobilný hra, efektívnosti, konkurenčných prevádzka je výrazne zlepšila.

Štyri tlačidlá na prednej strane sa zmenia na 6 kľúče, palec opravy na vežu, až na mieste (Arena Valor), nielen na chrbte, ale aj na obmedzenie ABXY tlačidlo na prednej strane, pridanie tlačidlo C a Z kľúča. V multi-kvalifikovaní mobilné hry ako "Arena Valor", stlačte tlačidlo, aby ho na mieste

【Studené farby] vyzýva

So špičkovou technológiou, viac oslňujúci v pohode, 16.8 miliónov farieb jasné svetlá, 4 svetelný efekt módov, podpora vlastných aplety, rýchlo nastavenie svetla na zmenu farby cez mobilný telefón, vytvárať personalizované mobilné svetelná show

【Štýlový] vyzýva

Voľne meniť, prispôsobené tvaru, ľavej a pravej hornej obaly rukoväť môže byť odstránený, môžete kedykoľvek zmeniť svoje obľúbené vzhľad. Na TPE dva-farba vstrekovanie na grip je pohodlné a non-sklzu a potu. To vyvoláva plynulé a hladké častice cítiť na nervové zakončenia oboch rúk. Vaše pohodlné uchopenie skúsenosti.

【Vysokou hustotou jemné pohľad] vyzýva

Rukoväť má zabudovaný 6-os gyroskop, čip, somatosensory jemné doladenie, vysoko presné pomocné jemné zamerané, a rýchly a presný cieľ zamykanie

Bionic skutočný tlak opatrenia na dosiahnutie vysokej rýchlosti a stabilné streľby.

【Presné strieľanie] vyzýva

Bionic skutočný tlak opatrenia na dosiahnutie vysokej rýchlosti a stabilné streľby

【Vynikajúci materiál] vyzýva

Nezávislé čip na ovládanie dual-motor vibrácií, postavený-v asymetrickej dual-vibrácií motora pomocou nezávislých čip ovládanie, dosah v závodné a bojové hry je viac reálne.

Japonské ALPY rocker, je ľahkosť rocker je spoľahlivý a stabilný, a to môže byť zavedené s ľahkým push. Rocker spp závit sa hodí viac spolupracovať s palcom svalové reakcie, čo palcom na kontrolu každý zručnosti s pohodlné ovládanie rotácie.

6ms nízku latenciu, 4.0.BLE generácia technológie Bluetooth

【O batérii] vyzýva

Vstavané lítiové batérie, 160 hodín dlhodobú životnosť batérie, sklopné a odnímateľný držiak, pohodlnejšie a zadarmo

Špecifikácia:

Názov Značky: Flydigi

Číslo Modelu: Flydigi-Gamepad-Apex

Podpora platformy:

IOS: iPhone5s a vyššie mobilné telefóny, tablety, iPad5 a vyššie série, a systém je nad iOS9.3-nižšie 13.4 (s výnimkou 13.4)

Android: Mobilné telefóny a tablety s Bluetooth 4.0 a Android 6.0 a vyššie

PC: Windows 7 a vyššie

Bezdrôtová rádiová frekvencia: 2.4-2.485 Ghz Bluetooth 4.0 Ws

Použite vzdialenosť: ≤10 metrov

Kapacita kapacita: 650mAh, čas nabíjania 3-4 hodiny

Pracovný prúd: pracovný prúd<15mA nečinnosti súčasných<15uA

Nabíjací prúd: nabíjacie napätie: 5V, prúd:

Držiak veľkosť: 52,8 mm pred strečing, tiahnuce sa až 100.0 mm

Package Zahrnuté:

Radič ×1

prijímač×1

Nabíjací Kábel×1

Pokyny×1

Flydigi Xiaoyou×1 (potrebné pre telefóny Android, iOS nevyžaduje mobilné hry, no Root mobilný telefón, 10 sekúnd, aby sa aktivoval cloud mapovanie, jednoduché hrať Android originálne mobilné hry)

Predlžovací kábel×1

Štítky: gamepad ipega, android bluetooth gamepad, flydigi gamepad, podpora pc hier, ovládač, Ovládanie, bluetooth audio spínača, bezdrôtový gamepad, bojisko, ovládanie pc.


( 4 Hodnotenie )

Počet