GameSir GTV100 Mobile HDMI Displej Kábel Adaptéra 1920*1080P Sync Displej iPhone / iPad

€11.41


★ Už ste niekedy premýšľali o hraní mobilných hier na TV? GameSir GTV100 môžu byť použité na obrazovke zrkadlo iPhone/iPad na TV alebo monitore počítača prostredníctvom HDMI portu, ktorý podporuje rozlíšenie 1080P HD vysoko-rýchlostný prenos dát.

★ Plug and play, nie sú potrebné žiadne batérie, aplikácie, ovládače alebo útek z väzenia. Všetko, čo musíte urobiť, je jednoducho ju pripojte a bude automaticky synchronizovať obrazovky na vaše iOS zariadenie k TELEVÍZORU.

★ Full 1080P HD displej a 60 hz obnovovacia frekvencia: zrkadlo všetok obsah z obrazovky iOS zariadení. Na rozdiel od tradičných adaptéry s pomalé a nestabilné prevodovka, GameSir GTV100 má vyhradený grafický procesor (GPU), ktorá umožňuje lepšie a rýchlejšie dynamický displej. Teraz môžete hrať mobilné hry na TV!

★ Optimalizované pre mobilné hry zrkadlenie: GameSir je ThunderTrans™ technológia kombinuje Dual-core CPU, a Quad-core GPU pre poskytnúť špeciálne optimalizácia pre dynamický displej, vďaka čomu budete schopní vedomí, ultra-nízka intenzita meškania a predchádzanie rám drop!

★ Najlepšie brat GameSir gamepads: Spojiť s GameSir bezdrôtový gamepad, ako G5/G4s/G3/T1s, môžete ležať na pohovke v obývacej izbe a vychutnajte si hru mobilné hry na TV, rovnako ako hranie konzolových hier!

★ Kompaktný a ľahký dizajn, ľahko sa prenáša s.

Tech Specs

Značka: GameSir Model: GTV100 Pripojenie: Káblové Pracovné Plošiny: iOS (iOS 8.0 alebo neskôr) Vstupné Napätie: 5V/1A Pripojenie: 2* USB porty, 1* HDMI port HDMI: 1920*1080P/60Hz HD vysoko-rýchlostný prenos dát Materiál: Hliníková zliatina + Nylon pletená drôt Dĺžka kábla: 3.28 ft. Veľkosť balenia: 6.61*3.19*0.87 v. Brutto Hmotnosť: 0.18 lb.

V Rubrike

1* GameSir GTV100 Mobile HDMI Displej Kábel Adaptéra

Štítky: mini retro, drone vysoké užitočné zaťaženie, iphone lightning tv kábla, gamesir x1, kovové mobile gamepad, Ovládanie, prepínač nintendo prepínač ns pro, bezdrôtový gamepad, ipad pro, fc hra.


( 5 Hodnotenie )

Počet