WAFU 016 Odtlačkov prstov Dverí Zamky Bluetooth APP Kontrolné Heslo Blokovací Rukoväť Smart Lock Keyless Entry Zámky Pracuje s iOS/Android

€45.51


WAFU 016 Odtlačkov prstov Smart Lock Bluetooth Heslo Rukoväť Dverí Zamky Rukoväť Fingerpinte Uzamknúť APP Odomknúť Keyless Entry Heslo

Prehľad:

Tento odtlačok lock je vhodná pre všetky druhy dverí. Ľahko nainštalovať do 1 minúty. Sme využiť naše predchádzajúce skúsenosti, aby to bolo jednoduchšie, pohodlnejšie a užívateľsky prívetivé.

Funkcie:

Jednoduchá Inštalácia:

Žiadny kábel a bez odbornej sú potrebné. To sa hodí najviac dvere, ktoré používa rameno dverí zamky a je použiteľná vľavo a vpravo rukoväť.

Jednoduché Ovládanie:

Môžete nie len odomknúť dvere s odtlačku prsta alebo kód, ktorý ste nastavili, ale tiež môžete otvoriť dvere s APP, veľmi chytrý a pohodlné.

Indubitable Bezpečnosť:

Váš odtlačok prsta je jedinečná na svete, ktorá je zárukou bezpečnosti, bez pochýb. Využitie technológii polovodičových a biologické charakteristiky je prijaté, ktorá sa vyhne rovnaký odtlačok. Čo je viac, vyrobené z odolného Zliatiny Zinku materiálu, jeho kvalita je spoľahlivé.

One-step Prístup:

Ergonomický dizajn, jednoduché pre vás odomknúť dvere do 1 sekundy tým, že váš odtlačok prstov na to. To sa zámok automaticky za vás, udržať vás a vaše home security celý čas.

Energeticky úsporné Dizajn:

Žiadne ďalšie starosti, znečistenia alebo na plytvanie peňazí. Vstavané lítiové batérie, môže byť použitý pre rok potom, čo bol úplne nabitá na 30 minút.(Nabíjania rozhranie je na konci rukoväte.)

Univerzálny Zámok:

Normám väčšina páky zámok, vybavený s taškou skrutky a poistku (60 mm), môžete to napraviť na vaše dvere, ktoré hrúbka dverí je 35-55mm.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Odtlačkov Prstov Zámok

Značka: WAFU

Model: WF-016

Odomknúť Režim: Odtlačkov Prstov , Heslo, Aplikácia(Bluetooth)

Odtlačkov prstov Kapacita: 20 skupín

Materiál: Zliatiny Zinku

Odtlačkov prstov Seňor: FPC Polovodičových

Pohotovostný Čas: 500 Dní

Anti-statické: 8kv-15kv

Odtlačkov prstov Nadobudnutie Čas: ≤ 0,5 s

Pracovná Teplota: -20 ℃ -65 ℃

Pracovná vlhkosť: 0-90%RH

Farba: Čierna, Čierno Strieborné

Prst Uhol: 360 °

Plnenie: Mirco-USB (Micro-USB Kábel Nie Je Súčasťou dodávky.)

Batéria: 3,7 V li batéria ( 14500 )

Životnosť: >5000 Krát

Package Informácie:

Veľkosť Balenia: Cca. 25.5 * 1 9.5 * 7.5 cm

Hmotnosť Balenia: Cca. 1 .25k g

Zoznam Balíkov:

1 * Fingerprint Zámok

1 * Užívateľská Príručka

1 * Skrutky Taška ( Hrúbka Dverí je 35-55mm.)

1 * Poistku (60 mm)

Štítky: dvere odtlačkov prstov zámok, tuya skrinka zámok, vstup keyless, zmodo smart zvonček, smart home, dverný zámok, neviditeľné zámok wafu, bluetooth dverí zamky, b ez p e dverí zamky, nathlock bluetooth visiaci zámok.


( 1 Hodnotenie )

Počet