100mm Euro štandard profilu pevné brass key valec 50x50 SNKT s nikel povrch štetcom, 3ks normálne kľúče

€7.97


Euro norma profilu pevné brass key valec 50x50 SNKT s obsahom niklu kefa dokončiť Popis Produktu Názov Výrobku 100mm Euro profil brass key valec zámok s obsahom niklu kefa dokončiť Model: 50 x 50 Materiál Mosadz Povrch PB,CP,SS,SC,AB,AC ..všetky dostupné Tlačidlo 3 alebo 5 normálne klávesy / tlačidlá počítač (mosadz materiál) Otvorenie Jednej strane otvorený ,Dvojité bočné otvorené Používa Mortise lockset

OS100S počítač kľúč jednej strane otvorené

OS100D počítač tlačidlo dvojité bočné otvorené

O FAQ

1.Potrebujem zaplatiť clo? Vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line. Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane. Pre ruskú: najlepšia možnosť je "Aliexpres štandardná Doprava", zadarmo, a za normálnych okolností nie je potrebné platiť daň DHL: možno budete musieť zaplatiť cla. 2.Čo si ohlásiť colnému? Bežne sa vyhlásiť nižšiu cenu na faktúru/účet, aby ste sa vyhli cla, ale ak máte akúkoľvek žiadosť o vyhlásenie, prosím, nechajte nám odkaz v poradí pred dodaním. 3.Čo ak som nespokojný s výrobkom? Zaručujeme, budete 100% spokojná s kvalitou výrobku. Ak nie ste spokojný s tým, kontaktujte náš Služby Zákazníkom, ktorí vám radi pomôžu. Pri kontaktovaní Tím Služieb Zákazníkom, prosím uveďte vašej objednávky číslo, krátky popis a fotografia problém, aby sme sa mohli brániť tieto problémy v budúcnosti. 4.Môžem dostať opravu, záruka? Máme záruka 6 mesiacov v Číne, ale aj v niektorých krajinách www.tantra-egypt.sk ponúka Jeden rok náhradné záruky vo vašej krajine. 5.O zásielke: Väčšina balíky dostať k zákazníkom rýchle a bezpečné,ale niektoré z nich môžu prilepené na nejaké miesto pre druhy faktorov, ktoré spôsobujú, dodacia lehota dlhšia,a sledovanie informácie nemusia aktualizovať tak často. Kontaktujte nás, prosím o pomoc, ak pozemok nie prísť na konci objednávky ochrany čas. 6.Pre Zákazníkov spokojnosti: Žiadny problém,pred ponáhľať do dochádzky zlé spätnú väzbu,prosím, neváhajte a kontaktujte nás,my vám ponúknuť maximálne profesionálny a 100% uspokojivé riešenie. Niekedy naše reakcie môžu oneskorenie spôsobené príliš veľa správ,váš pacient čaká bude veľmi ocenil. Poznámka 1.Všetky obrázky sú len pre referenčné účely, pls predmetom skutočný produkt. 2.Nie len DHL, airmails môže tiež spôsobiť cla v niektorých okresoch, ako Španielsko, Grécko, Izrael, atď. Platiť dane je povinnosťou každého občana. 3.Každá žiadosť o, aby mohol oneskorenie odoslania.

Štítky: trezor, slúchadlá tip, ucho tip, plastový profil, odtlačkov prstov zámok valec dverové zámky, okno bezpečné, euro kľúč, dohodou euro, mosadz keychain, mosadzný valec zámok.


( 0 Hodnotenie )

Počet