Elektrický zámok na skrinke Skrinka s Dverami Stav Vykazovania a Núdzové Prepísať (MA1208LS)

€12.41


Elektrická Skrinka Zámok s stavu

Elektronická Skrinka Zámok MA1208LS je kompaktný a all-metal zámok s monitorovania, ideálny pre skrinky, zásuvky a skrinky. Povrchovú montáž buď vertikálne alebo horizontálne ponúka jednoduché a flexibilné inštalácie. Skrine zámok je kompatibilný so žiadnym existujúcim systém kontroly prístupu alebo jednoducho ovládať prostredníctvom vzdialeného klávesnica alebo kľúčový spínač. Voliteľný microswitch poskytuje výstupný signál pre vzdialené monitorovanie alebo externý prístup, systém kontroly. Skrine zámok umožňuje mechanické prepísať pre núdzové otvorenie. Elektronická Skrinka Zámok MA1208LS je úspora energie, nákladovo efektívne, spoľahlivé, ľahko sa inštalujú a sú vhodné pre jednu alebo viac kabinetu aplikácie.

Funkcie

 Superior heavy duty kovová konštrukcia  Nickel-plated steel bývanie  Povrch-montáž kompaktný elektrický zámok  Výhodné mechanické prepísať umožňuje manuálne uvoľnenie počas výpadku  Tri-skrutka pravidelný trojuholník montáž umožňuje vysokú bezpečnosť a nízke náklady na inštaláciu  Voliteľné vnútorného microswitch pre západku otvoriť/zatvoriť výstupný signál  Akceptuje prístup riadiace signály z bezdrôtový RF key fobs alebo proximity kariet, numerická klávesnica, čítačky kariet.

Špecifikácie

Prevádzka Napätie: 12/24VDC občasné ±10% Spotreba energie: 12V DC 800mA Režim Prevádzky: Zlyhať Zamknuté Max. zapnutie: Menej ako 1 sekundu Holding Force: 150KG Cyklus Hodnotenie: Viac ako 1 000 000 MS Kontakt Hodnotenie: 2A @25V Mechanické Prepísať: Predstavovala 29,5 Medzery Pracovná Teplota: -20ºC ~ +60 ºC Rozmery dx š xv: 72 mm*56mm*13.8 mm Trieda ochrany: IP20

Rozmer

Inštalácia

Elektroinštalácie

Appllication

FAQ

Otázka: Môžete prispôsobiť zámok?

Odpoveď: ponúkame prispôsobenie napätia, dĺžka kábla a konektoru typu, aby lepšie spĺňali presné požiadavky vašej žiadosti. Prosím, kontaktujte na prispôsobenie.

Otázka: Ako dlho môžete zamknúť byť zapnutý nepretržite?

Odpoveď: Menej ako 1 sekundy každej operácii. Ak ju dlhšie power-na čas, prosím, kontaktujte na prispôsobenie.

Otázka: Zámok, uviazne a nemôže pracovať?

Odpoveď: Zámok môže spálené po dlhý čas zapnutia.

O eboxlock

Dajiang je dizajnér a výrobca špecializujúca sa elektrifikovaná zamykanie riešenia pre box a kabinetu. Bez ohľadu na to, veľkosť-obmedzené šachty alebo ťažké-doored kovové skrine; môžeme splniť vaše konkrétne bezpečnostné požiadavky s prispôsobené dizajnu pre vaše aplikácie. Naše rozsahy kryt elektronická skrinka zámky, elektronické zásuvky zámky, elektronické skrinky zámok a elektrický zámok. S kompaktným dizajnom, Dajiang zámok vyhovuje, aby sa zmestili na obmedzený priestor sa konala v skrini alebo skriňa. Profesionálne riadenie bezpečnosti riešenie, Dajiang zámok je ideálny pre oblasti použitia napr. klenotník - alebo sledovať obchod vitríny; poštových schránkach; medicíny a archívne skrine; Kľúčové Skrine; schránky ;locker a ocele nábytok. Kontrola kvality topí do celého procesu a naše výrobky sú ukončené neustále dohliadať a viacstupňové testov. Sme veľmi hrdí na našich produktov a služieb. Sme presvedčení, budete si môcť vychutnať zážitok s nami a oceniť všetky príležitosť odpovedať na akékoľvek otázky alebo poskytovať akékoľvek ďalšie informácie.

Štítky: elektrické brány zámku, skrutka elektrické, 12v zámok, sim karty vysuňte nástroj keychain, 12 v elektrický zámok, zadajte pin, elektrické štrajk, sklo injektor, skrutka elektrického zámku, 12v elektrický zámok.


( 2 Hodnotenie )

Počet