KERUI Nepremokavé Nabíjanie pomocou pripojenia USB Fingerprint Smart Lock Zámok dverí zamky 0.1 sec Odomknúť Prenosné Anti-theft Odtlačkov prstov Zámok Zinok

€8.40


Ak potrebujete odtlačkov prstov káblový zámok, prosím, kliknite na obrázok nižšie kúpiť.

KERUI Odtlačkov prstov Visiaci zámok, Posilňovňa Zámok na Skrinke, Športové, Školské & Zamestnanecké Šatne, Outdoor, Plot, Hasp a Skladovanie - Všetky Počasie Kovov a Ocele (Č app, ŽIADNE tlačidlo, Č bluetooth, BEZ hesla)

Milí vzácni zákazníka,

Budeme loď tento Odtlačkov prstov Visiaci zámok, zvyčajne počas Čínskeho Nového Roka.

Prosím vás ubezpečiť, aby si ju kúpili.

Šťastný Čínsky Nový Rok !

S pozdravom.

Predajné Miesta: 1. Odtlačkov prstov Odomknúť, prsty odomknúť všetko. 2. 0,5 s rýchlosť rocognition, 360° ľubovoľný uhol biometricrecognition, indukčné hodnotiť ≤0,5 s 3. Odolná konštrukcia, zliatiny zinku a splash dôkaz lock telo chráni váš majetok pred zlodejmi. 4. Prenosné, malé rozmery a nízku hmotnosť. 5. Rodine a priateľom, zdieľať, do 10 skupín odtlačkov prstov môžete mať uložené na odomknutie. 6. Nabíjateľné lítiové batérie, nie je potrebné kupovať náhradnú batériu. 7. Bezpečné a neškodné, O10 zostanú zamknuté aj dôjdu sily. 8. Nízka spotreba v Strehu a rýchle nabíjanie technológie.

High-tech Čipy

Pomocou high-tech čipy, fingerprint spracovanie je rýchlejšie, odblokovanie je pohodlnejšie, a váš domov je bezpečnejšie.

Rodinu a priateľov Zdieľanie----- do 10 Skupín Odtlačkov prstov Môžete mať Uložené na Odomknutie. Záznam 10times a môžete uložiť až 10 skupín odtlačky prstov spolu , môže využívať celá rodina.

0,5 Sekúnd Rýchlo Odomknúť

360° ľubovoľný uhol biometricrecognition, indukčné hodnotiť ≤0,5 s

Nabíjanie pomocou pripojenia USB/3,7 V Lítiové Batérie, Elektronické smart odtlačkov prstov visiaci zámok bude max posledného pol roka po fulling poplatok

Nízke Napätie Pripomienky

Keď napätie je nízky, visiaci zámok, bude pripomenutie si účtovať.

Bezpečnostný Zámok na Skrinke Smart lock sú vyrobené z hliníkovej zliatiny, kovové telo z nerezovej ocele strmeň pre vynikajúcu odolnosť voči prerezaniu . Vysoká húževnatosť ocele drôty, bezproblémové spoločné je skvelé pre anti-zlodej, proti prachu a proti erózii.

Široké Aplikačné a Ľahko sa prenáša

Môžete použiť doma, vonku, v kancelárii. Vhodné pre kufre, golfové tašky, kabelky, školské skrinky, nábytok, skrine, požičovňa a iný tovar, ktoré chcete chrániť.

Detail produktu:

Široký Aplikácie: 1. Cestovanie: kufor, kabelka, cestovná taška, batožiny, notebook, batoh, kabelku, a tak ďalej. 2. Športy: telocvičňa, šatne, bicykel, bicykle, golfové tašky, a tak ďalej. 3. Verejných Priestoroch: študentských internátoch, školské šatne, telocvičňa, šatne, zamestnanecké šatne, nemocnice skrinke, a tak ďalej. 4. Rezidenčné: zámky dverí, brány, byt zámok, suterén anti-theft zabezpečenia, a tak ďalej. 5. Činnosti: kancelárie, nemocnice, plot, a tak ďalej. 6. Transportov: garáž, toolbox, a tak ďalej . 7.Nábytku: vstavané skrine, skrine, skrinky, zásuvky, trezory, a tak ďalej. Špecifikácie:

* Snímač odtlačkov prstov: 96*96 senzor

* FRR:

* ĎALEKO:

* Materiál: zliatiny zinku

* Pracovné napätie: 3.0-4.2 V

* Zámok hmotnosť a Veľkosť: 90 g

* Zámok veľkosť: 7.6*4.6*1.3(cm)

* Fingerprint sensor pokrytie: 72*64MM

* Odomknúť rýchlosť: do 0,5 sekundu

* pracovná doba: rok na power Charge

* LED svetlo: tri farby svetla: červená / modrá / zelená

* Batéria: 3,7 V li stavať v batéria

* Pracovná teplota: -10~+40 stupňov Celzia

* Fingerprint kapacita: záznam 10-krát a ušetrite 10 skupín

Tipy pre fingerprint lock, nahrávanie 1.Skúste dotykový snímač pomocou iného uhla, keď zámok záznamy svoj odtlačok prsta, aby zabezpečili, že to môže rozpoznať aj počas práce. 2. Postupujte podľa krokov prísne na záznam vašich odtlačkov prstov, uistite sa, že proces je možné vykonať ľahko.

Balenie obsahuje: 1* Fingerprint Zámok 1* USB Nabíjací Kábel 1* Príručka 1* Farebné Políčko, Ak potrebujete väčší finerprint zámok pre bicykle, motocykle, kočíky, skútre, mopedy a detské vozíky, dvere obchodu, a tak ďalej, potom, prosím, kliknite na obrázok nižšie kúpiť .

Štítky: dvere odtlačkov prstov zámok, smart home, dverný zámok, odtlačkov prstov strom, kerui senzor, b ez p e dverí zamky, zámok, stick usb, zigbee, odtlačkov prstov zámok.


( 3 Hodnotenie )

Počet