KZ JEDLI 1DD Medený Vodič HiFi Športové slúchadlá V Uchu Slúchadlá Pre Beh S Mikrofónom Sound Pre Dopravu Zdarma

€6.18


ATE & ATR rozdiel: Mikrofón je iný, "prívesky" je iný. ATR nemal s penou tipy. ATE s viac basov a zvukové pole je širší.

Toto športové slúchadlá sú ľahké, pohodlné na nosenie. Kvalita zvuku je jasné, treble,pohodlné mids pre spev, elastické basy.

1.Vysoký výkon medený vodič jednotky

Toto športové slúchadlá s vysoko kvalitnej medi materiál vodič jednotky, presné rozlíšenie ako na bežnom ovládač. Zvukový výkon je jasné, výšok, nádherné voicals a silné basy.

Cooper je vysoká pevnosť, mohli účinne znížiť zvuk straty, vysoká zvuková rozlíšenie, široké zvukové pole, zvuk je jasné, dôkladné a bohatý dynamický.

2.Viac pohodlné na nosenie

Toto športové slúchadlá je ľahší, čím sa znižuje záťaž nosenia. Primeraný tvar vhodný pre väčšinu uši ľudí. Pohodlné na nosenie dlho, nebude spôsobovať nepríjemné pocity, ako je bežné v uchu slúchadlá. Slúchadlá s lepšie izolácia hluku, aby sa zabránilo úniku zvuk, plný radosti zo slúchadiel zvuk.

3.Módny dizajn, vzhľad

Športové slúchadlá s dynamickým módny vzhľad. Pocit, pohodlné nosenie s ergonómia navrhnuté slúchadlá. A bývanie podporovať výkon zvuku. ATE/ATES použitie živice materiál dutiny, čistej medi jednotky, povrch dutiny Japonská dovoz kovové farby liečby, luxusné textúry, zvukové pole priestor je široký, nízky objem citlivé na nohy, vysoká frekvencia zaoblené. JEDLI a ATES počúvať v rovnakej kvalite, ale ATES nosiť viac vhodné pre šport. HD9 je entry-level slúchadlá, jednoduchý štýl nie je jednoduché. ATR je mládeže verzia JEDLI ,Jednoduchší dizajn, nižšie ceny

JEDLI

ATES

ATR

HD9

4.HiFi lossless kábel a pozlátené jack effectly znižuje straty signálu

Pozlátený jack kontakt povrchu, aby sa zabránilo oxidácii, znižuje straty signálu, a poskytuje lepšiu audio reštaurovanie. 32 core dlho crygen kyslíka-free medený kábel, audio signál prenášať losslessly. Dokonale obnoviť, zvuk, scéna a bohatý na detaily. Na ED3 slúchadlá s týmto high-end materiálu, aby sa perfektné stereo.

- Tým, Pre Fanúšikov. Pôvodný text, prosím, vyhľadávania pre fanúšikov a dozviete sa viac. Článok predstavujú len pre Audiofilov názor.

Aké sú KZ JEDLI slúchadlá?

KZ alebo Znalosti Zeneth vyskočila v minulom roku s radom slúchadlá, ktoré prichádzajú v na ultra rozpočtu cenu bodu. Najprv som vari naozaj zaplatiť za ne žiadnu myseľ, kým som začal dostať Facebook a Twitter správy pýtať sa ma na to KZE JEDLI recenzie a že boli absolútne stojí za vyskúšanie a jeden z najlepších lacné slúchadlá na trhu. Tak som skočil na Amazon sa pozrieť, som pol očakávať, že vidieť ešte ďalšiu pol pečené všeobecné Čínsky IEM. Namiesto toho som privítala niečo, čo vyzeralo veľmi pôsobivé s množstvom cool funkcií, ktoré akýkoľvek rozpočet pre fanúšikov by sa čaká na platiť oveľa viac. Tak som zdvihol sada pre okolo 12 eur, ak slúchadlá sála by to byť žiadna veľká strata naozaj. Dobre, asi pred týždňom, že konečne prišiel a jeho čas dať pero na papier a napíšte KZE JEDLI recenziu som bol požiadal. Musím povedať, že, pre väčšinu, jeho neuveriteľne pozitívne slúchadlá recenziu, keď si uvedomíte, ako veľmi hodnota získavate za takú nízku cenu. KZ ATE - Dizajn a Stavať

Na KZE JEDLI sa v priebehu ear monitor štýl slúchadlá, ktoré prichádzajú v oboch strieborná a tmavo sivej farby. Som sa rozhodla pre dark grey ako sa zdalo byť trochu menej lacné hľadáte než strieborná verzia. Keď ste si ich v ruke, mali by ste okamžite dojem dizajnu vyzerá veľmi cool naozaj. Funkcie zlato 3,5 mm jack miesto s dostatkom poistný kmeň vedie do mäkkou textúrou, kaderníctvo pól štýl kábel podobné vynikajúci jeden na Vsonic GR07 Basy Edition. Namiesto toho sa rozhodli pre jednoduché, lacné plastové splitter, ktoré by ste očakávali, že na takéto nízke ceny súbor slúchadlá KZ si kitted ATE von s zlata a medi farebné číslo, ktoré sa hodí na veľké s celkovým estetickým. Tam je inline diaľkové na pravej strane, ktorý pracoval aj s väčšine mobilných telefónov, použil som ju s a správy boli, že som narazil na čisté a jasné pri prijímaní hovorov. Teraz je tu naozaj cool little extra že som trochu prajeme veľa vyššia end slúchadlá mal. Pár centimetrov pod slúchadlo tam je malý zlato hmotnosť navrhnuté držať KZ JEDLI kábel na mieste. Ako to je cez ucho dizajn a nemá pamäťový drôt to je veľmi cool spôsob, ako robiť slúchadlá kábel pohodlne sedieť. Avšak nie je dizajn bez jeho zavinenia, aj keď ako je to trochu bolesť v zadku, ak máte v úmysle robiť všetky spustené v týchto. Zistil som, že keď sa používa pre výkon tejto hmotnosti len bobs hore a dole za ucho, a tak pre účely je telocvični slúchadlá, žiaľ, KZE JEDLI nie je dobré. Kde kábel pripojí jednotku na bývanie, je tam naozaj super medi ryhovanej kmeň úľavu a bývanie seba je ľahký plastový plášť. KZ JEDLI Review - Ako sa to zvuk?

Úplne neuveriteľné, na tejto cenovej kategórii. V skutočnosti toto slúchadlo je vlastne jedným z najlepšie znejúce slúchadlá som počul za $50 a je stále konkurencieschopné aj ako ako si okraja smerom $100. Zvuk je veľmi hladký, jasné a má mierne spomalenie na low-end, ktorá pomáha vytvoriť veľmi hudobný zvuk. Celkovo je vyvážený, ale dôraz sa zdá byť zameraná na mids, ktoré sú ladené tak, aby spev a gitary (najmä akustické rôzne) sú krásne vykreslený. Vzostupy/treble sú tiež veľmi hladké, nie zobrazenia na extrémne detaily IEM je, že môžete nájsť v $100 kategórii, ale je veľmi málo (ak vôbec) sibilance opäť robiť KZ JEDLI skvelé pre dlhšie počúvanie relácie. Bass je naozaj to, čo odlišuje KZ JEDLI na rozdiel od konkurencie v tejto cenovej kategórii, aj keď. Iní môžu mať slušnú vzostupy a dobré mids, ale spoločný zánik mnohých z najlepších rozpočtu slúchadlá má byť s ohľadom na pády. Obvyklá kombinácia chudobných bytového dizajnu a ultra lacné dynamické vodič takmer hodil ako afterthought zvyčajne následok slúchadlá znejúce nafúknutý a zablatené s pomalým a boomu basy. Nie na KZ JEDLI tento slúchadlá má tesný punč, clear bass, ktoré je prekvapivo rýchly v jeho odpovedi. Má veľkú schopnosť ako dobre stvárniť sub bass dáva off dobrú sumu rachot bez swamping stredného rozsahu zvuky. Všetko v som neskutočne ohromený na zvuk za túto cenu to jednoducho nie je nič lepšie pre tých, ktorí sa naozaj starajú o tom, ako tam hudba znie. KZ JEDLI Slúchadlá Review - Takže sú naozaj najlepšie rozpočtu slúchadlá roku 2015?

Štítky: zax, c pin kz, kz zs5, dropshipping 2020 hot predaj, lcd displej námestie, monitor pc, kbear lark, zosilňovač, telefón kz zsn pro x, slúchadlá ie800.


( 3 Hodnotenie )

Počet