Oneodio Studio HI-FI Slúchadlá s Vysokým Rozlíšením Zvuku Cez Ucho Káblové Slúchadlá S Mikrofónom Stereo Slúchadlá Monitor Pre Telefón Gitara

€21.43


Popis Produktu

VYNIKAJÚCA KVALITA ZVUKU : Vychutnajte si vynikajúcu, vyvážený zvuk a najvyšší komfort s OneOdio Studio Hi-Fi slúchadlá. Veľké 50 milimeter reproduktor jednotka ovládače v kombinácii s neodýmu magnety poskytuje stereo Hi-Fi úrovni zvuk, silné basy, jasné, spev a ostrý vysoké tóny tvoria ideálne vyvážený zvuk.

POSTAVENÝ NA POBYT POHODLNÉ : vysoko kvalitné polstrované ucho vankúše sú špeciálne navrhnuté pre maximálne pohodlie a izolácia hluku. Hlavový most je nastaviteľné a elastické pre vás nájsť požadovaný uhol ste chceli zapadnúť.

ŽIADNE ĎALŠIE ADAPTÉR : dlhé, DJ-štýl kábel ľahko dosiahne z TV alebo stereo na svojom obľúbenom kresle. Štandardnej veľkosti 6,3 mm konektor a 3,5 mm konektor sú zahrnuté v cene. Obaja sú úplne odnímateľný, takže sa nebudete musieť stráviť všetkých hodín zapojený do vášho zvukového pultu.

PERFEKTNÝ STRIH : ucho plášťa môže byť premenený 30 stupňov dovnútra a byť mierne posunuté dozadu a dopredu, aby dokonale zakryť uši, ktoré sú flexibilné slúchadlá, ktoré môžu byť prirodzene nastaviteľné zapadajú všetky veľkosti hlavy.

PRACUJE S : Pre iPhone, iPad, iPod, Android a mnohých ďalších audio zariadení. Vysoko-kvalitný zvuk, najvyššia životnosť a maximálny komfort. Tieto sú slúchadlá, ktoré ste hľadali.

Špecifikácie

Reproduktorov: 50 mm

Impedancia: 32+/-15%

Citlivosť: 108dB+/-3dB

Frekvenčná Odozva: 20Hz-20KHz

Pripojte Typ: 3,5 mm/6.35 mm

Cable1: 2m-3m Jar Kábel

Cable2: 1,5 m Kábla S Micrphone

Obsah Balenia

1*Štúdio Hifi Slúchadlá

1*6.35 mm do 3,5 mm Kábel

1*3,5 mm Audio Kábel s Mikrofónom

1*Prenosná Taška

1*Užívateľská Príručka

1*Retail Box

Štítky: stojí štúdiové monitory, hlava telefón drôt, nvme ssd, 1more e1026bt, slúchadlá superlux, bass, výstup pre slúchadlá bezdrôtové, earphon, skupina mikrofón, legenda zelda nfc kariet, a10 oneodio.


( 2 Hodnotenie )

Počet