V10 TWS Slúchadlá Bezdrôtové ecouteur Bluetooth 5.0 Hluku Izolácia Pravda Bezdrôtové Slúchadlá lightning LED Displej Slúchadla 2000 mAh

€10.68


Dropshipping / Veľkoobchod,prosím, kontaktujte nás pre viac zliav. Všetky produkty v obchode, 2 kusy -8%, 3 ks -10%

Špecifikácie:

1.Bluetooth verzia: V5.0 + EDR 2.Účinná vzdialenosť: 10M bezbariérovým 3.Slúchadlá kapacita batérie: 50 mAh 4.Nabíjanie batérie kapacita: 2000mAh 5.Čas hovoru: 4-5 hodín 6.Čas na hru: 4-5 hodín Automatické a rýchle párovanie

Výkonné funkcie, aby vyhovoval vašim potrebám

Jednoduché alebo dvojité použitie, zadarmo na nosenie

Hlboké zníženie hluku

Dodanie vynikajúci zvuk

Nepremokavé, Potu Dôkaz

Použiť ako držiak na telefón

Vzbudiť Hlasový Asistent

Kompatibilný s rôznymi zariadením Bluetooth

Skutočné Fotografie

Čo je v cene?

2 x Bluetooth Slúchadlá 1 x Nabíjanie Box 1 x Nabíjací Kábel 1 x Slúchadlá Spp(S, M, L) 1 x užívateľská Príručka 1 x Balenie Box

FAQ

Otázka: Je k dispozícii pre telefóny android príliš?

Odpoveď: Áno, je to úplne k dispozícii pre Android,Windows,IOS. Funguje s akýmkoľvek zariadením s technológiou Bluetooth

Otázka: Majú meškania?

Odpoveď: Nie

Otázka: Keď sa chodiť von z uší ľahko?

Odpoveď: produkt prísť s 3 rôzne veľkosti gumy prispôsobiť sa, tak to je stanovená. Môžete dokonca beh alebo jazda na bicykli.

Otázka: Keď budete odoslať svoju objednávku?

Odpoveď: My vám pošleme vaše objednávky do 2 pracovných dní.

Otázka: Čo ak som dostal výrobok, chyby alebo škody?

A: Prosím, kontaktujte nás okamžite,budeme reagovať rýchlo a dať si spokojný riešenie. Môžete dostať náhradu alebo výmenu za vaše ochotné.

Otázka: Myslíte si, podpora drop shipping ?

Odpoveď: Áno, chceme budovať dlhodobé a priateľské obchodného vzťahu s drop shipping parterner. Okrem toho, máme prijať CSV súbor umiestniť objednávky,drop shipping business objednávku môžete získať nejakú zľavu.

O Spätnú Väzbu

Vaše nákupné skúsenosti je pre nás veľmi dôležité a iný zákazník. Chceli by sme vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu na našich produktov a služieb.Ak nie ste spokojný / á s akýmkoľvek aspektom našich služieb, prosím kontaktujte nás prvý, aby sme sa mohli pokúsiť vyriešiť váš problém.

Priateľské Pripomienky

Nie je odporúčané používať slúchadlá na dlhú dobu, alebo pri vysokej hlasitosti. A prosím, použite slúchadlá primerane chrániť vaše uši.

Štítky: slúchadlá pravda, bezdrôtové, lp40, earphon tws, fiil, telefón, bezdrôtové, 2000mah batéria, mini spy slúchadlo, razer tws, lp1, xt91.


( 1 Hodnotenie )

Počet