JBL UA FLASH Projektu Rock Pod Ma Johnson skutočné Športové Bezdrôtové Bluetooth so systémom Slúchadlá

€140.59


Veľké právomoci spoja svoje úsilie

JBLIUAIRock Dawn Johnson crossover vytvára exkluzívne slúchadlá pre športovcov, JBL logo Akustické efekty v kombinácii s UA športové pohodlie technológií, v kombinácii s Ľubomír Johnson športy na hudbu Potreba vytvoriť skutočne vhodné pre športové slúchadlá!Vytvorenie podpisu "Tauren J s vami jeden. Byť nebojácny.

JBL enhanced pohybu, zvuku

Motivovať vás dosahovať dobré výsledky v športových aktivitách JBL bola prijatá ako motion optimalizácia zvuku a ľubomír Johnson sa zúčastnili tuning, tak, že Silný hudobný disk stimulovať svoj športový potenciál. Vo svete silné, prielom je vyšší cieľ. Cesta k pevnosti je vždy osamelý, A len hudba môže pochopiť túto samotu.Či do železa hale, alebo krok, na ceste, len Ak máte hudbu vo vašom uchu, to vždy stimuluje eardrums, Bez ohľadu na to, ako horúco je, môžete bojovať tepla na vlastnú päsť.

Bluetooth stabilizuje RF výkon

Pravda, bezdrôtová sa narodili, aby sa zdokonaľovali Headset POUŽÍVA novú generáciu pravda, bezdrôtovú technológiu Bluetooth, prenos stabilita, žiadne oneskorenie, tak, aby ste sa zbavili Kábel strmene, nepretržite hudbu do sýtosti, vynikajúci výkon vo väčšine prostredí.

UASTORM nepremokavé dizajn, vysoký výkon

Odolný voči vode, potu odolný cvičenie Na UA storm-odolný, vodotesný a high-výkon dizajn, je určený pre športy, predstavovať IPX7 proti potu a vode Triedy, nekompromisnú kvalitu, môže vydržať intenzity pohybu.Už žiadny strach z prísne cvičenie Environmentálne výzvy.

5+ 20 hodín životnosti batérie

Nad limit dlhé vytrvalostné Až 25 hodín zmiešané výdrž batérie až päť hodín vstavaná, výdrž batérie, Nemusíte sa obávať o výdrž batérie, stačí použiť vodotesné hliníkové plnenie prípade na nabíjanie slúchadiel, Užite si až 20 hodín prehrávania hudby.

Intellisense a volať zadarmo technológie

Bionic sluchu je bezpečné počúvanie Pomocou JBL bionic sluchu technológie, jedno-tlačidlo aktivácie free call alebo životné prostredie povedomie vám umožní počuť Okolitý zvuk.Volanie zadarmo: Dolná zvuku hudby a zvýšiť zvuk dialóg, takže si môžete oddýchnuť Komunikovať s športového partnera.Situačného povedomia: Poskytuje dokonalý zážitok z hudby,zatiaľ čo, Môže účinne vnímať zvuk okolitého prostredia na zlepšenie športových bezpečnosti.

Pierko earplug set je stabilné a pohodlné na nosenie

Ľahké a pohodlné na nosenie pevne Osobitne navrhnuté pre ŠPORT, flexibilné veľkosť earplug zmes, ŠPORTU FIT technológia s krídlami Posilnené earplug set s nosná konštrukcia + plastové earplug nastaviť, s anti-bakteriálne výkon, môže byť účinné Zlepšenie bezpečnosti a stability na sebe.

Hliníkové plnenie prípadoch sú vždy pripravení na výkon Zlatá farba je svetlo a luxusné Zlatý vzhľad hliníkové plnenie prípade, posuvné dizajn, IPX3 nepremokavé výkon, Účinnú ochranu vášho slúchadlá, a sú vybavené kovový háčik ľahko sa prenáša, zabezpečte, aby vaše slúchadlá Rýchle a bezpečné nabíjanie.

Aby viac športových prenosné

Multi-funkčné slúchadlá ochrany box Multi-funkčné protection box je zahrnuté urobiť slúchadlá ďalšie prenosné a efektívne zabrániť slúchadlá a strát.

O údajoch na strane

Údaje v hore uvedenom povrchu sú teoretické hodnoty, získané v špecifických testovacie prostredie v JBL interné laboratórium, a použiť v praxi To môže byť mierne odlišný vzhľadom na individuálne produkt rozdiely, verziu softvéru, podmienky a faktory životného prostredia, použite, prosím, o aktuálnej situácie Podmienky majú prednosť.

Štítky: slúchadlá pravda, bezdrôtové, jbl t450bt, headphon jbl, veľké jbl originál, projekt rock, jbl, čokoláda holiaci strojček, bose soundlink, evinrud, jbl live.


( 0 Hodnotenie )

Počet