Kruiqi 720P WIFI IP Kamera Audio Nahrávanie 1080P HD Siete 1.0 MP Bezdrôtové Kamery Onvif Nočné Videnie Vodotesný IP Kamera Yoosee

€38.47


Kruiqi 720P WIFI IP Kamera Audio Nahrávanie 1080P HD Siete 1.0 MP Bezdrôtové Kamery Onvif Nočné Videnie Vodotesný IP Kamera Yoosee

Funkcia :

【1080P Full HD & Bezdrôtový] vyzýva WIFI bezpečnostná kamera s rozlíšením 1080P full HD rozlíšenie, 9 IR Led s nočné videnie až do 32.8 ft, 3.6 mm MP objektív so 130° široký pozorovací uhol, diaľkové Pan/Tilt o Telefóne APLIKÁCIU ručne v kombinácii s 355° horizontálne a 110° vertikálne otáčania dosiahnuť bez mŕtveho uhla sledovanie. 30-sekundových rýchlosť distribučnej siete pre jednoduché pripojenie bezdrôtovej siete, podpory 2.4 Ghz WIFI pripojenie, nie 5 ghz .

【Telefón Vzdialený Prístup] vyzýva Support Phone na vzdialený prístup, ľahko pripojiť s sonic pripojenie na tejto bezdrôtová bezpečnostná kamera. vzdialené prehrávanie, živý obraz zachytiť a zaznamenať na telefón manuálne, 360-stupňové panoramatické navigáciu mozaiková mapa, vhodný pre užívateľov, ak chcete nájsť miesto, ktoré je potrebné na pohľad,3D polohy na obrázku. Max. 6 osôb live view súčasne na Android/iOS telefóny alebo tablety.

【Obojsmerné Audio] vyzýva Vstavaný mikrofón a reproduktor. Intercom Režim: jedna strana hovoriť a počúvať naraz alebo Hands-free Režim: obe strany hovoriť a počúvať voľne pre maximálnu flexibilitu.

【Motion Detect & Zvuk Budíka] vyzýva Reálnom čase oznámenia upozornenie na telefóne a získať zvukový alarm pri pohyby sú zistené, každý potenciálne riziko je presne identifikovať a odoslať okamžite. User-friendly môžete prispôsobiť nastavenia detekcie pohybu na Aplikáciu.

【Micro SD Karta a Ukladací priestor typu Cloud] vyzýva Tento WIFI fotoaparát sa dodáva s kartou micro SD slot pre nahrávky, kapacita je 8GB~128 GB (nie je súčasťou balenia karty micro SD). Podpora Puwell cloud storage, aby sa zabránilo riziku straty video footages z micro SD karty, zabezpečiť všetky videá sú bezpečné a chránené. Video dvojité šifrovania na ochranu vašich osobných údajov.

Pakcag e Zahrnuté:

1pc x IP Kamery

1pc x Napájanie (dodáme adaptér podľa prijímajúcej krajiny.)

1pc x USB kábel

1pc x Návod

1pc x L kľúča

2 ks x Skrutky

1.Máme loď po celom svete www.tantra-egypt.sk štandardná doprava methord, www.tantra-egypt.sk Premium Doprava atď.

2.Všetky produkty sú na sklade, prosím, neváhajte a nákup žiadne položky. Všetky objednávky sú spracovávané počas 48 hodín po zaplatení overenie.

3.Prosím, uistite sa, že vaše meno a adresu, uvedené na www.tantra-egypt.sk, sú správne. Ak meno alebo/a adresa sú nesprávne, v prípade vrátenia alebo nie prevzatí výrobku bude na zodpovednosti zákazníka.

4.Balíky sú zasielané do 2-5 pracovných dní po platbe overenie. Sledovanie informácie o balení, poslal Čína/Singapur Post, je zvyčajne zobrazované do 3-5 pracovných dní.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po zaplatení, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr.

1.Všetky naše položky prísť s jeden rok záruka, prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s nákupom. To je veľká česť pre nás dodávať čo najlepšie výrobky a poskytovať vysoko kvalitné služby pre vás.

2.Kontaktovať nás môžete do 7 dní po obdržaní výrobku; sme vás UISTIŤ, že sme sa dať odpoveď na reklamáciu do 30 dní, ak budete mať nejaké problémy s našim výrobkom.

3.Je na zodpovednosti zákazníka, poštovné poplatky akejkoľvek položky, vrátený. To môže trvať nás až 7 pracovných dní na spracovanie vašej žiadosti, po obdržaní produktu.

4.Budeme zaplatiť náhradu, ak má položka nie je doručený v rámci dodacia lehota zaručené, alebo boli porušené počas prepravy.

5.Ak náš služby zákazníkom nie je online, môžete nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

12-mesačná záruka na údržbu, 30-dňová záruka vrátenia alebo výmeny.

Sme snahe 100% spokojnosti zákazníkov, ak budete mať nejaké problémy s výrobkom, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme sa nájsť riešenie v čo najkratšom čase.

Budeme sledovať, vysoká úroveň spokojnosti s našimi službami, spätná väzba je pre nás veľmi dôležité; sme ocenia, ak by ste mohli, kontaktujte nás, skôr než dáte negatívny a neutrálny spätnú väzbu, tak, že situácia môže byť vyriešená rýchlo a spoľahlivo.Ďakujeme vám za vašu 5-hviezdičkový spätnú väzbu !

Štítky: fotoaparát auto yoosee, 6 mpx ip kamery, kamera wifi, káblové yoosee fotoaparát, fotoaparát yoosee, AZISHN, yoosee fotoaparát, vr yoosee fotoaparát, onvif, kamera ip onvif.


( 2 Hodnotenie )

Počet