1080P Krytý WiFi Kamera, Smart Home Security Dohľadu IP Kamera CCTV 360 PTZ Baby Monitor / Pet / Opatrovateľka Bezdrôtové Wi-Fi Cam

€17.57


Kľúčové Funkcie: 【1080P HD WiFi IP Kamera] vyzýva Určený pre vnútorné zabezpečenia s 1080P vysoké rozlíšenie,Všetky nasnímané týmto fotoaparátom sa budú prezentované prostredníctvom plynulé videá.it podpora Android/IOS zariadení a zariadení typu Tablet /iPad / POČÍTAČ, atď. (POZNAMENAŤ:Kamera pracuje s 2.4 G WiFi,žiadna podpora 5G siete). 【Smart Pan/Tilt/Zoom] vyzýva Poskytovanie 350° horizontálne a 110° vertikálne otáčania prezeranie rozsah dosiahnuť takmer 360° panoramatické zobrazenie. zahŕňa každom rohu svoje miesto. 【Inteligentná Detekcia Pohybu] vyzýva, Keď je detekovaný pohyb,týmto fotoaparátom sa budú okamžite posielať oznámenia a záznam videa do telefónu alebo na váš cloud.môžete sa prihlásiť do Aplikácie vidieť, čo sa deje v reálnom čase a nikdy sa nemusíte obávať o chýba niečo dôležité,môžete nastaviť ľudské alebo zvuk alebo tvár alarm podľa vašej potreby. 【Jasné Nočné Videnie] vyzýva fotoaparát vybavený 10pcs IR Led,dokonca aj v tma s nočné videnie vzdialenosť až 8-10 metrov. 【Obojsmerné Audio] vyzýva S anti-noise technológie a vstavaný mikrofón a reproduktor, môžete hovoriť na diaľku s milovanou jasne a plynulo a zbaviť neželaných hostí, alebo odohnať votrelec, keď ste mimo. 【Dve Skladovanie Spôsobom] vyzýva SD karty a Ukladacieho priestoru typu Cloud sú k dispozícii a voliteľné,uložiť všetky vaše 24hod./7days bezpečnosti zaznamenané.video sa auto slučky, keď SD karta je plná. 【Multi-Členovia Rodiny Zdieľanie] vyzýva Podporuje viac užívateľov, pre zobrazenie videa a súčasne podpora multi kamery zariadenia v jednej APLIKÁCIE. 【Podporu AP Režim pripojenia] vyzýva Ak vaša sieť je dole,kamera má zabudovaný wifi AP,ešte stále sa môžete pripojiť na wifi AP pracovať pre to, aby sa vaše telefónne do 10 metrov. 【Jednoduché Nastavenie] vyzýva S inštrukcie krok za krokom cez App guide.môžete sa pripojiť a používať fotoaparát ľahko. 【PROSÍM, NEVÁHAJTE NÁS KONTAKTOVAŤ, AK MÁTE AKÉKOĽVEK PROBLÉMY, VRÁTENIE peňazí ALEBO NOVÝ NÁHRADNÝ BUDE PRE VÁS PRIPRAVENÝ] vyzýva Čo je zahrnuté v cene? * Bezdrôtová IP Kamera ×1 * Napájací Adaptér ×1 * 100mm kábel ×1 * Namontujte Držiak ×1 * Montážne Skrutky * Používateľská Príručka ×1 Obyčajne Otázka: Sú veľkoobchod a drop shipping obe privítali? Áno,pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je okolo 4-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach),Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na tejto stránke váš sledovacie číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti,prosím, kontaktujte nás,budeme rozširovať o ochranu čas a skontrolujte dôvodom pre vás.Takže vaše peniaze nebudú ísť na náš účet. A budeme sa snažiť v našich silách, aby sledovať vašu zásielku, kým ho dostanete. O DPH alebo vlastné poplatky? Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo vlastné poplatky, ak sú sadzby sa vyskytujú vo vašej krajine(rôzne krajiny majú rôzne colnej politiky) WarmTips: 1.SD karty sa nainštalovať na kameru, ak ste objednávku s SD karty. 2.Žiadna podpora 5G,kamera podporuje iba 2.4 G WiFi(wifi meno a heslo musia byť v angličtine alebo arabskými číslicami,ostatné Písma a Symboly nie je podporované). 3.Ak nebudete pripojte ho po prijatí fotoaparát,prosím, odkaz nižšie fotografiu alebo video na predaj prepojenie. 4.Umiestnite fotoaparát na router ako uzavreté, ako môžete pri používaní WiFi pripojenie,ak nie sú žiadne problémy počas inštalácie,stlačte podržte tlačidlo reset pre 3 second reset fotoaparát a potom re-znovu ho pripojte. 5.Stiahnuť APLIKÁCIU "Carecampro" alebo "Carecam" v užívateľskej príručke alebo v službe Google Play alebo APP Store na používanie. 6.Ak nie sú ďalšie otázky,prosím, neváhajte poslať správu nám.budeme reagovať váš problém do 24 hodín.

Štítky: dava ip kamery, ochrana bezpečnostné kamery, 360 fotoaparát stupeň, kamera ptz, tptek ptz kamery, špionážne kamery wifi špionážne, ptz, baby monitor monitory, kamera video, ip kamery.


( 0 Hodnotenie )

Počet