NAJNOVŠIE ESCAM G02 Dual Antény 720P Pan/Tilt WiFi IP IR Kamera, Podpora ONVIF Max Až do 128 GB Video Monitor ip kamery

€16.61


ESCAM G02 Dual Antény 720P Pan/Tilt WiFi IP IR Kamera, Podpora ONVIF Max Až do 128 GB Video Monitor Funkcie :

ESCAM G02

HD 720P Pan/Tilt WiFi IP IR Kamera.

HD 720P rozlíšení hd kvalita obrazu, rozlíšenie až 1Megapixel, 1280*720.

Magapixel Objektív 3.6 mm Megapixel objektív.

Pan a Tilt monitorovanie Pan 355°+Tilt 120°, posuvné obrazovky manuálne umožňuje diaľkové ovládanie otočenia kamery a monitorovanie v reálnom čase. Dve Spôsob, ako Hovoriť Stavať v mikrofón a vysoko kvalitný zvuk reproduktora, môžete urobiť dve spôsob, ako hovoriť online medzi fotoaparát a mobilný telefón. Infračervené monitorovanie a Detekcia Pohybu, Keď pohybu objektov odhalené, bude to spustí upozor. na e-mail. 10pcs IR Led dizajn, to môže zachytiť ultra jasné nočné snímky, max až 8m IR spektrum. Podpora Multi-Platform. Podpora Android/iOS mobilné tablety a počítače. TF karta max až 128 G. Stavať v TF card slot, podpora max až do 128 GB, bez potreby počítača a pevné disky a získať video zaznamenané. Duálna Anténa Dual antény navrhnuté tak, WiFi pripojenie je viac stabilný a silný. WiFi Pripojenie Bez kabelážne práce, cez WiFi, je možné ľahko pripojiť s vaším mobilným pre vzdialený dohľad. Špecifikácia :

Model : ESCAM G02 Systém OS Embedded Linux OS Procesor GK7102 Snímač 1/4 720p Progresívny CMOS senzor Video Kompresný Formát H. 264 Video coding, Hlavný prúd:1280*720@25fps, Sub prúd: 640*352@25fps,320*176@25fps Obrázok Nastavenie Kontrast, Jas, Sýtosť, Flip a Zrkadlo sú nastaviteľné. Minimálne osvetlenie 0.8 Lux/F1.4 (farebný režim ),spotreba 0,4 Lux/F1.4 písm. B&W režim) Bitová Rýchlosť CBR/VBR, prenosová rýchlosť rozsah: 32-6144kbps OSD Podpora OSD Objektív 3.6 mm, Nočné Videnie Night vision 10pcs IR LED, 8m IČ vzdialenosť IR ovládanie IR zapnuté: nočné videnie zobraziť povolené, infračervený Lúč, ICR auto detect. IR vypnuté: nočné videnie zakázaný, infračervený lúč off, ICR pobyt v dennom režime. Audio formát Kompresie G. 711A Vstup, Zabudovaný mikrofón Výstup, Vstavaný reproduktor S/T Funkcia P/T Pan:355°,Otáčanie:120° Prednastavených Pozícia podpora až 8 prednastavených postions Siete Sieťové rozhranie 10Base-T/100Base-TX Ethernet rozhranie Sieťový Protokol TCP/IP, HTTP, SMTP, FTP, DHCP, DDNS, NTP, UPnP, RTSP, RTMP, atď. Online návštevníkov Podpora 5 návštevníkov online simutaneoursly IP adresa Dynamická IP a statickú adresu IP, WIFI WIFI 802.11 b/g/n Onvif Podpora Onvif protokol Alarm Detekcia Pohybu Podporu 4 nezávislé zisťovanie oblastiach (citlivosť 1-100 ) Akustický alarm Akustický signál(Citlivosť 1-100 ) Alarm prepojenie Zasielanie obrazu na e-mail;Prenášaní fotografie alebo videa do FTP;Uloženie obrázka alebo videoklipu do služby TF karty, Iní Skladovanie Podporu max 128 GB TF Karty Aplikácie prostredie Vnútorné Menovité Napätie DC5±0.3 V Teplota -10 až 50 ℃ Vlhkosť vzduchu 10 - 95%RH príkon 3.5 W veľkosť balenia 195x150x125mm (dx š xv) Hmotnosť Hrubá Hmotnosť: 0.5 kg (Poznámka: druh, majú prednosť) Požiadavky na Systém konfigurácia Systému Windows XP/7/8/10; IOS a Android

Package includeds :

1 x ESCAM G02 Dual Antény IP Kamery

1 x Napájací Adaptér

1 x USB Kábel

1 x užívateľská Príručka

1 x Montážna Konzola

1 x Skrutka

Zásielky : DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Služby: Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, dierková ip kamera mini, kamera cctv, fotoaparát onvif, yamaha n max 155, kamera na video strieľať, fotoaparát wanscam, onvif, ip escam, ip kamery.


( 2 Hodnotenie )

Počet