Magic Ball Krásy Stroj Oko Tváre fascia Masáž Micro-Aktuálne Face Lifting Stroj Sprísnenie Nástroja

€94.55


Magic Ball Krásy Stroj Oko Tváre fascia Masáž Micro-Aktuálne Face Lifting Stroj Sprísnenie Nástroj Funkcie: 1. V fascia režim, drobné a kontinuálne vibrácie sú vyrobené na fascia mnoho krát, čím skreslené fascia späť do pôvodnej polohy. 2. Podporiť lymfatický obeh, odstrániť opuchy, bagre hlavné a vedľajšie kanály. 3. Micro-aktuálne magnetoterapia, účinne utiahnite a výťah pokožky, pomáhajú slim svoju tvár, starostlivosť o pleť. 4. Zníženie tmavé kruhy pod očami, odstránenie vrások, znížiť jaziev. 5. Podporovať kyslíka a metabolického odpadu, vylučovanie, zlepšiť pleť činnosti. 6. Urýchliť syntézu kolagénu, opravy porušenú kožnú bariéru, pomoc pre opuch a akné jazvy. Podpora Dropshipping Ak si kúpite 2 ks,môžeme dať 1% zľavou. Loď sa položka do 48 hodín v pracovné dni Spoľahlivý Zákazník Servisu riešení vášho problému . Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky!

Poznámka: Je potrebné používať od najnižšej zariadenie, keď sa používa na prvenstvo čas, môžete zvýšiť výstroj pre použitie po úprave. 1 x Hlavné Stroj 1 x Rukoväť, 1 x 3 Pól Náhradné Hlavy 1 x 5 Pól Náhradné Hlavy, 1 x Power Line - akceptujeme nasledovné methords: cez Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union alebo Bankovým Prevodom atď . - Pre veľké objednávky vám bude ponúknutá zľava, kontaktujte nás. - Rusko, Kupujúci by mali vyplniť vaše anglický Úplný Názov v Prijímači, alebo sa nemusia prijať, pretože post politiky vo vašej krajine. -Posielame položky prichádza s sledovacie číslo,ktoré môžu byť sledované stav doručenia celú cestu. Dodacia lehota závisí od sezóny, určenia a ostatných faktorov, na rušných dní, poštovné je možné odložiť. Ak balík nebol doručený v predpokladanom čase,prosím zmluvy sa na nás,pomôžeme vám sledovať ho a dá vám späť čo najskôr. - Náš produkt cena nie je vrátane daní . Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatkov za odmietol zásielky. - Kupujúci je zodpovedný za poplatky účtované jeho/jej krajiny. Ak potrebujete akýkoľvek dokument na vzdialenosť, prosím, kontaktujte nás. - 1 rok záruka na naše položky (s výnimkou príslušenstvo a súčasti), kúpiť s dôverou. -Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti, Ak pozemok poškodené alebo prázdne(ukradnuté), spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument, a to najmä nárok žiadosť papier.Dostanete ďalších 7 dní (v hornej časti, on-time dodávky čase) rozhodnúť, či si chcú udržať, alebo vrátiť vec, ako dlho ako oni nepoužitý a v pôvodnom obale, náklady na dopravu platí kupujúci. -Ak chcete vrátenie alebo výmenu tovaru, kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. -Budeme veľmi oceňujem, že ak by ste nás nechať 5 Hviezdičiek spätnú Väzbu . Srdečne vás vítam Ukázať Nejaké Fotky ( dostanete extra zľavu ďalšej objednávke! ) v 5 Hviezdičiek spätnú väzbu! -Ak máte akékoľvek problémy o tovar, alebo služby, kontaktujte nás, prosím, pred ochodom negatívna spätná väzba. Budeme sa snažiť čo najlepšie riešiť problémy pre vás. Vďaka.

Štítky: zadok stroj, face lift, fitness kolieskové športy telocvični, micro aktuálne oko, elektrické trik, tvár massag, dhl, krásy nástroj ultrazvukové, aktuálne tvár, digitálny pokožky.


( 0 Hodnotenie )

Počet