Klitorisu Sania Upozorňuje Masér pre Ženy, dobre sa nosí Nohavičky,Nabíjateľná 10 Rýchlosť Vibrácií Bradavky Bulík Radosť Hračky

€23.02


O produkte: ❤️Úžasné sacie technológia, ktorá stimuluje skutočný jazyk a nezabudnuteľné viacerých klitorálny orgazmus. Tento úžasný Vibrátor je dodávaný s 10 sacie intenzity a 10 Vibračných Vzorov. Na jednej strane poskytuje sacie do klitorisu zatiaľ čo na druhej strane poskytuje ultimate G-Spot Vibrácie vo vnútri pošvy. ❤️Mäkké luxusné silikónové dizajn pre pohodlie. Vyrobené z Lekárskej Triedy Silikónové pre všetky typy pleti. Hladké a pohodlné povrch, Vibrátor, uľahčuje stlačte vedľa steny pošvy, pre príjemný pocit. ❤️Je to jedinečný sacie technológie, tento klitorálny stimulátor poskytuje dotyk-voľný klitorálny sania stimulácia a rýchly orgazmus. Vibrátor bude, aby ste si, že dlhotrvajúce orgazmu, že ste boli chýba. Je to USB Nabíjateľné pre rýchle nabíjanie a nepretržitého prehrávania. ❤️10 sacie režimov na výber, rovnako ako 10 vibračných režimov. Plne vodotesný pre vaňou zábavu. ❤️Môže byť použitý pre bradavky sacie, klitorálny stimulátor, vibrátor, dildo alebo ako klasický G-Spot vibrátor. Popis Položky:

Typ Položky:G Mieste Vibrátory,Sania Vibrátory

Medcial Silikónový Materiál,Bezpečné a Spoľahlivé Použitie

10 Druhov Silné Vibrácie Režim

Čistá Hmotnosť: 178g

Napájanie: vstavaná Batéria, USB Rechargable Úroveň Hluku: Veľkosť: Ako obraz ukázali, Farba: Rose červené, Tmavo fialová ochrana Osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnosti stav, balenie, bez akýchkoľvek obrázky a slová o sexe.

Package Vrátane:

1 x Vibrátor

1 x USB Nabíjací Kábel

Štítky: mix bikini predaj, mix náhrdelníky 50, masky imdistrial, mix paletu nechtov, sladkého drievka liek, mix žiletky, mix 2s tpu kryt, svetlo hnedé vlasy, špz 6j.


( 0 Hodnotenie )

Počet