BeautyBigBang 4cm Kovový Klinec Umenie Stamper XL Jasné Jelly Silikónové Hlavy na Nechty Vzorkovníka DIY Stamping Nail Art Nástroje

€2.73


Vlastnosti: Materiál:Hliníková Zliatina, Farba:Zlato,ružové Zlato,Striebro,Modrá Stamper Veľkosť:Cca 4cm Produktu kapacita: tesnenie s spp Váha: cca 55g Použitie: Stamper sa používa pre nail art razenie, najprv by ste mali mať nechty umenie lisovanie plechu. 1. Rip off film na lisovanie plechu, 2. Naneste kvapku poľského na vzor, ktorý chcete, a potom použite škrabka spead na nechty rovnomerne, 3. Stlačte pečiatka na vzor, a potom vytlačiť na vaše nechty. Package Zahrnuté:1Pc BeautyBigBang Hliníkovej Zliatiny Nail Art Stamper s Spp Vážení Oceňuje Zákazník, Ak sa vám páči našich produktov ,prosím "Pridať do Zoznamu Želaní" alebo "Pridať do Môjho Favourate Obchodoch" pre dlhodobé vzťahy. Sme radi, že vás informovať, že váš nákup bude odoslanie počas spracovania čas ! Po položka prišiel, sme radi, ak si môžete sa na chvíľu opustiť pozitívne (5 hviezdičiek) spätnú väzbu o naše produkty a služby ? Zaberie to len chvíľu, a je to skvelý spôsob, ako pomôcť ostatným kupujúci urobiť nákupy, ako je tá vaša ! ak nie ste spokojný / á s akýmkoľvek aspektom naše produkty alebo služby, kontaktujte nás prosím najprv opustiť negatívnu spätnú väzbu alebo nejasností ,prosím, dôveru, môžeme vyriešiť váš problém. Kontaktujte nás: ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma kedykoľvek sme sa obnoví v priebehu 24 hodín. Ak nie ste spokojní s produktom, alebo službou ,prosím, kontaktujte ma a dont nám dať negatívnu spätnú väzbu alebo netrural spätnú väzbu,musíme dať si spokojný riešenie. Dúfam, že máte krásny čas tu!

Štítky: náramok razenie prázdne, klinec doska pečiatka, meď kovov, lisovanie prázdne, ns razenie poľský, doska pečiatka, vso nechty, dh nechty, kovové stamper, stamper, medaila pin.


( 2 Hodnotenie )

Počet