KADS Náhodné Poslať 10pcs/20pcs/30pcs Nechtov Pečiatka Dosky Kolo Obdĺžnik Razenie Obrázok Dosky Tlačiť na Nechty, Manikúra Šablóny Doska

€5.95


Náhodné Poslať, Náhodné Typy!!!

10pcs/20pcs/30pcs

Špecifikácia: 100% nové maloobchodné Obsah balenia : 10pcs/20pcs/30pcs/veľa KADS Nail Art Pečiatky Šablóny Pokyny: doska je krytý tenký priehľadný ochranný film, prosím, odstráňte film pred použitím, tak, že lak na nechty môže preniesť stamper. Ako používať: 1. Použiť základný náter alebo pravidelné poľskej na klinec. 2. Použiť lak na nechty na požadovaný obrázok v tanieri. (Odporúča: Použite Pevné Farby, laky na Nechty, tak aby textúra bude silnejší ako iné nechty) 3. Aby škrabka naklonil 45 stupňov a škrípanie nadmerné poľský off rýchlo a silno, z vnútra von. 4. Okamžite stlačte stamper s jemným valivého pohybu vyzdvihnúť dizajn. Obraz preniesli na pečiatky. 5. Pečiatka obraz na necht s jemným valivý pohyb. Obrázok sa prenesie na vaše nechty. 6. Opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky vaše nechty. 7. Po stamping nail art, aplikovať vrchný náter pre trvalé nosenie.

&n

Štítky: kríž lisovanie plechu, fran lisovanie plechu, kd lisovanie plechu, mk nechtov lisovanie plechu, kads prípade lisovanie plechu, jelly stamper, noel lisovanie plechu, listy silikónové pečiatka, klinec silikónové pečiatka, jasné stamper.


( 0 Hodnotenie )

Počet