KADS 32 Vzory na Nechty, Razenie Šablóny Nechtov Stamper Tlačiareň Vianoce, Halloween Dizajn Šablóny Nail Art, Manikúra Pečiatka Dosky

€2.38


KADS prerážanie dosiek,originálne a krásne rytie,ľahko preniesť,super kvalita a stálu pozornosť na detail,vám poskytnú perfektné nechty umenie zážitok! Vlastnosti: 100% nové maloobchodné veľkosť:7*8 cm Obsah balenia : 1pc KADS Nový Príchod Vianoce & Halloween Nail Art Pečiatky Šablóny, vianočné nechty umenie dosky,klince vianočné dosky Pokyny: doska je krytý tenký priehľadný ochranný film, prosím, odstráňte film pred použitím, tak, že lak na nechty môže preniesť stamper. Ako používať : 1. Použiť základný náter alebo pravidelné poľskej na klinec. 2. Použiť lak na nechty na požadovaný obrázok v tanieri. (Odporúča: Použite Pevné Farby, laky na Nechty, tak aby textúra bude silnejší ako iné nechty) 3. Aby škrabka naklonil 45 stupňov a škrípanie nadmerné poľský off rýchlo a silno, z vnútra von. 4. Okamžite stlačte stamper s jemným valivého pohybu vyzdvihnúť dizajn. Obraz preniesli na pečiatky. 5. Pečiatka obraz na necht s jemným valivý pohyb. Obrázok sa prenesie na vaše nechty. 6. Opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky vaše nechty. 7. Po stamping nail art, aplikovať vrchný náter pre trvalé nosenie.

Štítky: doska pečiatka, pre nechtový tlačiareň, genailish pečiatky na nechty, súprava doska pečiatka, stepper, pečiatka zebra, kads nechtov lisovanie plechov, nema34 servo, vianočné jeleň pečiatky na nechty, stamper.


( 0 Hodnotenie )

Počet