KADS Nail Art Lisovanie Plechov Nezrelosť 022 Cirkus Krásne Zvieratá Nechty Dizajn 2020 Nechtov Pečiatkami Šablóny Nail Art DIY Vzorkovníka

€2.47


Popis: 1.Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál. 2.2020 Nové Deisgnes, aby si jedinečný zážitok z nail art, aby vaše nechty viac atraktívne. 3.Celkom dobre leptané dosky, vám lepšie razenie účinok ako normálny lisovanie plechov. 4.Stamper môžete vybrať obrázok, veľmi dobre a ľahko aplikácie. Funkcie: Nový Príchod Lisovanie Plechu 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ Tvar:Obdĺžnik Doska Veľkosť:2.75*3.14 palca/ 8*7 cm balenie Obsahuje: 1pc KADS Nezrelosť 022 nechtov lisovanie plechu Pokyny: Doska je krytý 2 vrstvy tenký priehľadný ochranný film, prosím, odstráňte film pred použitím, tak, že lak na nechty môže preniesť stamper. Použitie: 1. Použiť základný náter alebo pravidelné poľskej na klinec. 2. Použiť lak na nechty na požadovaný obrázok v tanieri. (Odporúča: Použite Pevné Farby, laky na Nechty, tak aby textúra bude silnejší ako iné lak na nechty) 3. Aby škrabka naklonil 45 stupňov a škrípanie nadmerné poľský off rýchlo a silno, z vnútra von. 4. Okamžite stlačte stamper s jemným valivého pohybu vyzdvihnúť dizajn. Obraz preniesli na pečiatky. 5. Pečiatka obraz na necht s jemným valivý pohyb. Obrázok sa prenesie na vaše nechty. 6. Opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky vaše nechty. 7. Po stamping nail art, aplikovať vrchný náter pre trvalé nosenie.

Štítky: umenie na nechty, nálepky, kvetinový tlač tapety, láska šablóny, fran lisovanie plechu, zelená pleseň pečiatka, jedlo, cirkus zápisník, vinyl vzorkovníka opakovane, nail art lisovanie plechov kads, kd lisovanie plechu.


( 1 Hodnotenie )

Počet