APEXEL 10in1 Telefón Objektív Fotoaparátu Auta Fisheye širokouhlý Makro 2X Ďalekohľad Objektív pre iphone huawei samsung galaxy android celphones

€10.26


APEXEL 1 Sada CPL Filter, Objektív Mobilný Telefón, Fotoaparát, Objektív 10in1 Fisheye širokouhlý Makro 2X Ďalekohľad Objektív pre Smartphony s Box

Funkcie: Toto je 10 v 1 pre objektív fotoaparátu auta, s 10 rôznymi objektívy v to, užiť si farebné fotografie život! Prenosné a odnímateľný, môžete odfotiť s prístrojom kedykoľvek a kdekoľvek Pracovať na väčšine typov mobilných telefónov, ktoré nie sú väčšie ako 13mm priemer. Vysoká Zrozumiteľnosť: Vyrobené z high-class sklo Flash Light, budú blokované, keď je objektív je v prevádzke. 198° Fisheye Objektív: Uhol: 198 stupeň Zväčšenia: 0.28 X Konštrukcia Objektívu: 3 prvky do 3 skupín, Max Priemer: 25 mm Dĺžka: 15 mm x 0.63 širokouhlý Objektív: Zväčšenie: 0.63 X Konštrukcia Objektívu: 2 elementy v 2 skupinách Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 5mm 15x Marco Objektív: Zväčšenie: 15X Konštrukcia Objektívu: 1 prvok v 1 skupine Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 6 mm záber, vzdialenosť medzi 10~23 mm Poznámka: keď sa dostanete položky, široký uhol objektívu a makro objektív sú v háji spolu, môžete skrutku to, aby si jeden široký uhol a jeden makro objektív 2x Ďalekohľad Objektív: Zväčšenie: 2X Konštrukcia Objektívu: 2 prvky v 1 skupine Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 11 mm CPL Objektív: Objektív Konštrukcia: 2 elementy v 2 skupinách Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 8 mm Kaleidoskopu Objektív: Objektív Konštrukcia: 1 prvok v 1 skupine Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 8 mm Prietok Filtra Objektív: Objektív Konštrukcia: 2 elementy v 2 skupinách Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 8 mm Radiálne Filter, Objektív: Objektív Konštrukcia: 2 elementy v 2 skupinách Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 8 mm Star Filter, Objektív: Objektív Konštrukcia: 2 elementy v 2 skupinách Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 8 mm Balík zahrnuté: Rybie Oko Objektívu x 1 Široký Uhol a Marco Objektívu) 1 x 2X ďalekohľad objektív x 1 Hviezdičkový filter 1 x CPL x 1 Kaleidoskopu objektív 3 x 1 Kaleidoskopu objektív 6 x 1 Prietok filtra x 1 Radiálne filter x1 Šošovky x 9 Univerzálny klip X 1 EVA taška X 1 handričkou X 1 užívateľská príručka 1 X Retail box X 1 Toto je 10 v 1 objektív auta, s fisheye, široký uhol, makro, CPL, Kaleidoskopu, prietok filtra, filter radiálne, star filter a ďalekohľad objektív v jeden súbor, si môžete vychutnať rôzne fotografie krásy.

198° fisheye objektív ------Narúša obrazu vytvoriť umelecký účinok. To je oveľa užitočné, keď chcete zvýrazniť vybrané objekty a blur surroudings.

0.63 X širokouhlý Objektív, - Ideálny pre zachytenie viac svet okolo vás, čo vám umožní fotografovať krajinu a skupinové fotografie ďaleko jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

15X Makro Objektív ---- A llows vám dosiahnuť zábery, ktoré sú veľmi blízko k objektu, skvelé pre prijatie zábery malých položky zobrazíte každý posledný detail zblízka.

2x ďalekohľad objektív ----dostane vás 2 krát tak blízko k objektu, to je skvelé pre prijatie strieľa z ditance.

CPL Objektív ----Odstraňuje nežiaduce odrazy od nekovové povrchy, ako je sklo alebo voda zvýšiť sýtosť farieb.

Kaleidoskopu Objektív ----ohýba svetlo cez sériu tvárou šošovky, ktoré vytvárajú duplikáty svetelné vlny, efekt je podobný "bug oko" alebo opakovanie vzoru.

Prietok Filtra Šošovky ----berie na statické objekty do dynamické účinky, bez potreby akéhokoľvek softvéru, môžete sa krásne a kreatívne fotografie.

Radiálne Filter na Objektív ----umožňuje vám strieľať radiálne vizuálny efekt, ktorý pomôže urobiť vizuálne pôsobenie obrázky.

Hviezda Filter na Objektív ----vytvára hviezda vzor, v ktorom riadky vyžarovať von z svetlé objekty. Hviezda filter dodáva dramatický kríž erupcia veľmi svetlé oblasti. ldeal pre fotografie nočná scéna a dámy nosia šperky alebo iných objektov so silným úvah.

Štítky: makro fotoaparát pre android, HD objektív, huawei y220, duálny fotoaparát telefónu súpravu objektívu, e90 gril, apexel, makro na telefón, batérie pre česť 9x, 8 1 telefón, fotoaparát, objektív auta, auto, mobil, .


( 1 Hodnotenie )

Počet