APEXEL HD 1.33 x Širokouhlý anamorphic objektív profesionálne moive Objektív, Video Vlog telefón cpl objektív pre iPhone Samsung smartphony

€37.21


APEXEL Anamorphic Objektív 1.33 x celej Obrazovke Videa Širokouhlý Slr Film Mobilný Telefón Objektív pre iPhone Huawei Samsung smartphony

Funkcie:

【4K HD&Menej Skreslenia] vyzýva Apexel Telefón filmového umenia Šošovky sú vyrobené z Kina-stupeň skla a eloxovaný hliníkový dizajn s aspherical objektív,účinne korigovať sférické aberration a axiálne chromatické aberration v snímacom procese, znižuje skreslenie obrazu menej ako 2%. 4K video HD, high reprodukciu farieb,vám skutočne jasnú víziu,preč z videa športové závrat. 【Získať Viac celej Obrazovke Vízia] vyzýva Deformácie širokouhlý len releaseing obmedzené displej mobilného telefónu a získať 1.33 x široký objektív uhol bez nepriaznivého vplyvu na ich riešenia,S jeho oválne bokeh, na Anamorphic objektív je schopný zvýšiť horizontálne horizont o 33%.Zvýšenie zorného poľa, nie je jednoduché zvýšiť,ale otvára paralelnom svete beyongd riadnym perspektívy,a pravdivo a jasne vám prináša mobile video tvorby zážitok, ktorý ešte nikdy nevidel 【Ako to funguje?] vyzýva Na anamorphic objektív prináša organické vzhľad a charakter 2:4:1 s 1.33 x dizajn.je to ako strieľanie širšie ohnisková vzdialenosť v horizontálnom smere a dlhšiu ohniskovú vzdialenosť aj vo zvislom. Je vhodný pre hte nahrávanie širokouhlý videá.Pracuje s Pro Camera App podobne(ProMovie,FILMIC PRO) de-squeeze obrázok, keď natáčať video a fotografie. alebo po streľbe telefonicky+1.33 x anamorphic objektív,použite aplikáciu Adobe Premiere Pro softvéru ak chcete zmeniť dĺžku dlhé a široké od 100 【Profesionálnej Úrovni Kinematografie] vyzýva Jeden z Anamorphic jedinečné funkcie, je jeho schopnosť na to, aby ste filmový pohľad na vaše videá. Keď je objektív vystavený živé svetlo, buď cez auto svetlomety, pouličné osvetlenie alebo akéhokoľvek pevného svetlo počas noci strieľa, vytvára lens flare podobný tomu, čo vidíte vo filmoch.Origanic svetlice a skreslenie pre väčšie charakter a hĺbku. 【Prečo nie ich nákup?] vyzýva Tento deformovateľné objektív je jednoduché na inštaláciu a prichádza s všetko, čo potrebujete začať streľbu svojich filmov.je to široko kompatibilné s aplikáciami, ako FilmicPro App,MoviePro Aplikácie a jeho univerzálny hliníkový klip kompatibilný s väčšinou smartphony, ako je iPhone,Pixel,Samsung Galaxy a OnePlus.Pefect zaznamenávať širokouhlý videá,vlog,Tiktok,Telefón filmového umenia.Len aby sa vaše vlastné riaditeľ hneď teraz!Výkon a upraviť vaše cestovné príbehy,novinky.Shootting ďalšej úrovni kinematografie TERAZ!!!

Špecifikácie:

Názov produktu: 1.33 X Anamorphic Objektív Horizontálne kompresný pomer: 1.33 X TV skreslenie: 2% Počet objektívov: 2 ks 2 skupiny Clona: F1.8 Povlak: Multi-vrstvou povlaku Objektív Materiál:Hliníková Zliatina+Sklo Package: s retail box

Obrázky

APEXEL HD 1.33 x Širokouhlý anamorphic profesionálny objektív Objektív moive

Tento anamorphic objektív prináša organické vzhľad a charakter 2.4:1, rovnako ako streľba širšie ohnisková vzdialenosť v horizontálnom smere a dlhšiu ohniskovú vzdialenosť aj vo zvislom.

Jedinečný horizontálne svetlice

Jedinečné vlastnosti anamorphic objektív je lens flare, ktorý trvá filmový pohľad na vaše videá, keď je objektív je predmetom pevný svetla, vytvára lens flare páči, čo vidíte v hollywoodskych filmoch.

Vysoko kvalitné kovové univerzálny klip s 17 mm závit

Kompatibilné s 98% smartphony na trhu

Pomocou APLIKÁCIE alebo softvér na Úpravu

Pomer pre väčšinu mobilného telefónu video je 16:9, použite aplikáciu+apexel 1.33 x anamorphic objektív, výstup pomer je 2,4:1. Ak budete používať fotoaparát priamo, musíte použiť "Adobe premiere pro" ak chcete upraviť na získanie plnej obrazovky ukazuje účinok.

Viac nádherné vízie s CPL&Hviezdičkový filter

Tento anamorphice šošovky môžete používať s 52mm filtre, geting viac nádherné obrázky

Balenie

Štítky: instax mini, veľký širokouhlý objektív, červená anamorphic, pridať telefón šošovky, šošovky, agptek iphone objektív, apexel, 60x zoom, huawei mar lx1a, nastaviť kontaktné šošovky.


( 5 Hodnotenie )

Počet