APEXEL Dobíjacie USB Nabíjanie batérie s Selfie Prenosné LED Krúžok Vyplniť Svetla, LED flash light Kamera pre iPhone Android Telefónu

€5.78


APEXEL Dobíjacie USB Nabíjanie batérie s Selfie Prenosné LED Krúžok Vyplniť Svetlo Kamery pre iPhone a Android Telefón APL-FL01

【Vstavaná Nabíjateľná Batéria] vyzýva Výplň svetlo obsahuje vstavaný nabíjateľná batéria,nemusíte míňať viac peňazí na nákup batérií,je to viac životného prostredia a úsporu peňazí.Vrátane USB nabíjací kábel, ktorý môžete plnenie to kdekoľvek.

【Vysoká Kvalita a nízka Hmotnosť] vyzýva Vyrobené z vysoká kvalita plastu,viac odolný voči pádu a hmotnosť je viac svetla.Môžete mať Selfie LED Svetlo kdekoľvek,stačí dať na svoje tašky, alebo dokonca vo vreckách.To len ako mať osobného studio fotograf, ktoré je možné pripojiť do svojho mobilného zariadenia, kedykoľvek a zaznamenať všetky šťastné chvíle vo vašom živote.

【S 9 Svetelné Režimy a Prírodných Vyplniť Svetelné Efekty] vyzýva 9 ľahké nastavenie pre rôzne použitie--make-up, selfie fotografie, tmavé scenérie vlogging et.Žiadne vysoká svietivosť mieste,ako fyzická vyplniť svetelný efekt,nie je potrebné PS alebo iné kozmetické softvér,ldeal pre tmavé nočné kluby,party,stanovanie,atď., s týmto selfie svetla sme sa nikdy nebudete musieť starať tmavom prostredí opäť v súlade s: * * * väčšina mobilných telefónov

Balenie Obsahuje: 1 x Led fill light 1 x Univerzálny klip 1 x USB kábel 1 x retail box

3 druh svetla

9 Blesk Režimy

70 stupňový uhol upraviť

Zdieľať Šťastné Okamihy s Priateľmi.

To oživia a zjemňujú svoje funkcie.

Môžete si vybrať rôzne režimy svetla, streľba najkrajších uhol.

To bude nečakané prekvapenie baviť

pričom skupina obrázky so svojimi priateľmi.

Lepšie Osvetlenie make-up.

Nemôže make-up v tme? Nebojte sa!

Univerzálny klip klip na kdekoľvek,vrátane telefónu,tabler,notebook a make-up okno atď.

Stačí klip výplň svetlo vo vašej make-up okno, môžete make-up kedykoľvek a kdekoľvek.

Multi-funkčné Osvetlenie.

Si myslíte, že toto je iba selfie svetlo? V skutočnosti je oveľa viac než to. Môžete ho použiť ako núdzové svetlo,blesk,zábavné svetlo,pomaly swing svetlo v hudobných strane alebo verejnosti vokálny koncert!

Malý a Prenosný Vykonávať Kdekoľvek.

Kompaktný a ľahko nosiť vo svojej

vrecku, svetlo príde vhod kdekoľvek

vždy, keď ju budete potrebovať, ak chcete prijať upozornenie

chytil selfies, že vaši priatelia budú páčiť

vidí v ich zdroje.

Najlepšie Darčeky pre Svojho Milenca.

Všadeprítomnosť telefón s fotoaparátom a popularity aplikácie foto znamenajú, že všetci sme amatérskych fotografov v týchto dňoch.

Mať to Svetlo pre vaše rodiny,milenca, priateľov alebo seba, takže všetky tiene sa nikdy zničiť, čo by boli selfie storočia.

Štítky: flash telefónu, huawei y220, široký uhol usb kameru 1080, led telefón, flash mobile, lampa led krúžkom, batérie pre česť 9x, lampa telefón, ulanzi široký uhol kamery, led rgb krúžok.


( 1 Hodnotenie )

Počet