10x42 Ďalekohľady Profesionálne HD Nočný pozorovací Ďalekohľad Prenosné BAK4 Hranol FMC Objektív Ďalekohľady Pre Dospelých, Športové Koncert

€23.82


10x42 Ďalekohľady Profesionálne HD Nočný pozorovací Ďalekohľad Prenosné BAK4 Hranol FMC Objektív Ďalekohľady Pre Dospelých, Športové Koncert

Odrážky: 1、Široké zorné Pole: Na ďalekohľady poskytnúť 10 x zväčšenie s 42 mm cieľom objektív, a ďalekohľady poskytujú široké zorné pole a 1000 dvore rozsahu, aby vám pozrieť ďalší a širší s HD jasnosť, ktoré sú vhodné pre vnútorné i vonkajšie aktivity ako vták a scenérie sledovanie, cestovanie, šport, koncerty.

2、Prémiové BAK4 Hranol: multi-vrstvené cieľ objektívu a okuláre odrážajú svetlo na zabezpečenie prezeranie snímok je ultra-svetlý. V BAK-4 hranoly tiež zabezpečiť crystal-clear view. A kombinácia zaručuje jasnejšie, ostrejšie a ostrejšie obrazy.

3、Trvanlivý a Odolný voči Vode: Na ďalekohľady sú ľahké a prenosné, a nárazuvzdorný a protišmykový gumový povrch, aby ďalekohľady jednoduchšie a pohodlnejšie pracovať, že naše ďalekohľady ideálne pre outdoorové aktivity. Nemali by byť používané v hustom daždi alebo namočené vo vode.

4、Jednoduché Zameranie: ústredné zameranie kolieska a pravého okulára krúžok poďme si jednoducho nastaviť iný názor vzdialenosť, pri zachovaní vysokého definíciu vízie. Gumené okuláre sú tiež navrhnuté tak, aby twist up/down pre divákov, ktorí nosia okuliare.

5、Ústredné Zameranie: zameranie ručné koliesko prijíma protišmykový prúžok dizajn so zameraním jemnejšie. Nonslip textúra - objektív telo prijíma non-sklzu textúru dizajn na zabránenie preklzávaniu a aby strane viac stabilný.

Špecifikácie:

Model: JF-10

Farba: čierna

Štandard: 10*42

Cieľom priemer objektívu: o 42mm/1.65 v

Hranol materiál: BAK4

Okulára priemer: cca 23 mm/0.91 v

Zorné pole uhol: 6.5°

Zrkadlo telesnej hmotnosti: o 571g

Zväčšenie: 10 krát

Cieľom objektív povlak: FMC multi-layer širokopásmové zelená film

Nepremokavé základné: život-kvalitné nepremokavé

Objektív: Všetky-optické sklo

Veľkosť: cca 160*125 mm/6.30*4.92 v

Balenie Zoznam:

1*Ďalekohľady

Štítky: aun objektív, vízia, nabíjačka choetech, ďalekohľad praktica, bak4 fmc, monokulárne ďalekohľady nočné videnie, dieťa ďalekohľady, profesionálny ďalekohľad bynolyt, fotografie hranol, BAK4 hranol.


( 0 Hodnotenie )

Počet