Anti-Aging Toner s extrakt z hadieho jedu ariany Syn-ake intenzívne had vlhkosti Toner tvár sérum rast vlasov ľanový olej toner pre tvár Hyalurónovú, Kolagén obnova

€9.51


Zľava 10% pri kúpe 2 produktov v našom obchode

Zľava 13% pri nákupe 3 produkty v našom obchode

Zľava 17% pri nákupe 4 produkty v našom obchode

Ak chcete získať zľavu musíte ísť predávajúceho profil, vybrať tie produkty, ktoré si chcete kúpiť v našom obchode, dať ich do koša a súčasne nákup a zľava zľava

Kórejský kozmetiky. 100% ORIGINÁLNE. Dodávky z Ruska. Rýchle spracovanie objednávky!!!

Anti-Aging Toner s ariany Syn-ake intenzívne had vlhkosti Toner had extrakt Používa po umytí, pripravuje pokožku aplikujte sérum, krém. Hadí jed, extrakt SYN-AKE je bezpečné analógový z Botox a podporuje uvoľnenie mimických svalstvo. To znižuje hĺbku vrások a zabraňuje vzniku nových tie, zvyšuje lokálne odolnosť a pružnosť pokožky. Toner účinne zvlhčuje pokožku tváre, zosúlaďuje tón pleti, vyhladzuje vrásky a napína pokožku. Toner je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky po 30 rokoch, hypoalergénne. Odporúča sa použiť v kombinácii s sérum a krém z tej istej série.

Aktívne zložky :

Extrakt z hadieho jedu Podporuje redukcia vrások, zlepšuje regeneráciu buniek, ľahkosť pokožky.

Kyselina hyaluronová Vytvára na povrchu pokožky najlepší film, ktorý zabraňuje vyparovaniu vody, ale sa nezanáša póry kože, a tiež podporuje hlbšie preniknutie do iných komponentov. Kyselina aktívne hydratuje pokožku, rovnako ako urýchľuje syntézu kolagénu a elastínu.

Alantoín Urýchľuje hojenie podráždenie pokožky, odstraňuje suchosť a peeling, okrem toho, má hydratačný a zmäkčujúci účinok, zvyšuje ochranné schopnosti pokožky.

Camellia extrakt Chráni pokožku pred škodlivými účinkami UV žiarenia a voľných radikálov, spomaľuje procesy starnutia buniek. Okrem toho má hydratačný účinok, odstraňuje podráždenie a upokojuje pokožku.

Aloe Extrakt Hydratuje, vyživuje, upokojuje a zjemňuje pokožku tváre, jemne čistí a zužuje póry, normalizuje práce mazových žliaz a exfoliuje pokožku.

Spôsob užívania :

Naneste malé peniaze do vaty a utrite ich tváre, krku a dekoltu po umytí. Toner je odporúčané používať dvakrát denne-ráno a večer.

Nie рекомендуeтся Používať počas tehotenstva a dojčenia, ako aj so sklonom k opuchy.

Nemali by sa Použiť súbežne s prostriedkami s AHA kyselinami, retinol a vitamín C, ako tieto aktívne látky, ktoré neutralizujú navzájom.

Objem : 150 ml

Štítky: facial toner, tvár toner, tváre olej, pleťové tonikum, TOner, hadí jed, dick olej, clx 3185, kondenzátor elna silmic, iphone 10xs elum.


( 3 Hodnotenie )

Počet