Nadčasový Koenzým Q10 Sérum Pleť Leštenie Minimalizujú Póry Kolagénu Hydratované Sérum Fade Tmavé Miesto Antioxidačné Starostlivosti o Pleť 2KS

€4.87


Vytvoriť hladké žiarivé pleti len 28 dní! To je non-citlivosť kozmetický prípravok, ktorý posilňuje kožnú bariéru, odstraňuje odumreté kožné bunky, hladkú pokožku a hydratujú pokožku hlboko. Použiť na zvýšenie pokožky energie a viditeľne zlepšuje vašu pleť. Cena Zahŕňa: 2 × koenzým q10 sérum 2 × transparentné gumy kvapkadla doprava Zadarmo Net WT: 10 ml / 0.34 fl. oz. Veľkosť: 0.86 x 2.08 palcov, 0.88 oz DEŇ/NOC, Pre Všetky Typy Pleti Koenzým Q10 Sérum Poskytuje bunkám energiu na vybudovanie kolagénu a elastínu. Koenzým Q10 sa nachádza v hojnosti v mladých pokožky, ale množstvo znižuje, ako sme si starší. Pomocou Koenzým Q10 sa udržať pokožku čerstvé energizujúci vaše kožné bunky. Nedostatok kolagénu v pokožke vytvára podmienky pre zkrabatění a celkovo hrubšie štruktúry pleti. Používame 2% koncentrácii pre maximálne výsledky. √ Zabrániť pokožku pred oxidáciou lipidov √ Čistenie a minimalizuje póry √ Doplnenie a zvýšenie koža elastická √ Mladšiu pleť prirodzene sa Aplikácií: 1. Umývanie a pat pokožku v suchu. 2. Uplatňovať suma na celú tvár a krk oblasti. 3. Povoliť pokožky absorbovať úplne.

Štítky: q10, coq10, koenzým q10 rakoviny, mobilný telefón oppo a9 2020, iphone zápas, episilk koenzým q10 sérum, bleach krém, oedo sérum, ampule sérum, Sérum.


( 1 Hodnotenie )

Počet