L-Kyselina askorbová Prášok 20 g VC Bieliaci Prášok Starostlivosti o Pleť Boost Podstate Odstrániť Pigmentácie Pehaveniu Tmavé Škvrny Krém na Tvár

€10.74


Starostlivosť O Pleť Zvýšiť Čistý Vitamín C Prášok Krém

Vitamín C je jedným z najdôležitejších antioxidantov pre pokožku. Pôsobí proti vonkajších agresorov ako voľné radikály generované UV žiarenie, znečistenie životného prostredia a stresu. vitamín C v jedinečná a originálna receptúra. Prášok sa zmení na svetlo krém po aplikácii, priamo uvoľnenie vitamínu C na kožu. Tento inovatívny liečba necháva vás s prirodzene žiariace a žiarivú pleť, zatiaľ, čo pomáha chrániť vašu pokožku. "Pre power-balené kože zjasňovač, squeeze niektoré vitamín C do vašej starostlivosti o pleť ... Daralis Čistý Vitamín C Prášok Krém začne ako prášok a premení ľahký krém po stlačení do kože." Táto koža musí mať možno ľahko zmiešané s váš obľúbený krém, sérum alebo vytvoriť perfektné leštenie, ochrana & oprava skin booster. Vzácny vitamín C je uzamknutý v bubline v tejto patentovaný čisto biely prášok krém, pripravený byť prepustený, iba ak budete aplikovať na pokožku.

Smerom na Použitie :

Smerom na Použitie : 1.Ráno a/alebo večer, na malý Čistý Vitamín C Krém v Prášku (2 cm v priemere) do cupped dlani a mix s hydratačný krém alebo sérum. 2.Jemný tlak svojej ruky bude zase prášok do ľahké, rýchlo sa vstrebáva krém. Naneste na tvár a krk. 3. Čistý Vitamín C Prášok Krém môže tiež byť aplikovaný priamo na hnedé škvrny.

Moc Čistý Vitamín C Prášok Krém

Vitamín C je jedným z najdôležitejších antioxidantov pre pokožku. Pôsobí proti vonkajších agresorov ako voľné radikály generované UV žiarenie, znečistenie životného prostredia a stresu. Čistý Vitamín C Prášok Krém ponúka vysokú koncentráciu stabilizovanej forme vitamínu C v jedinečná a originálna receptúra.

Ako Čisté Aktívneho Vitamínu C Prášok Krém funguje

Magic sa stane na dosah ruky: tento multi-tasking prášok premení na svetlo krém na aplikácie, priamo uvoľnenie vitamínu C na kožu. Inovatívne ošetrenie necháva vás s prirodzene žiariace a žiarivú pleť, zatiaľ, čo pomáha chrániť vašu pokožku. Vzácny vitamín C je uzamknutý v bubline v tejto patentovaný čisto biely prášok krém, pripravený byť prepustený, iba ak budete aplikovať na pokožku.

Produkt Účinok

vysoká koncentrácia stabilizovanej forme vitamínu C v jedinečná a originálna receptúra. Aktívne VC dať pokožky maximálny účinok

Vitamín C je jedným z najdôležitejších antioxidantov pre pokožku. Pôsobí proti vonkajších agresorov ako voľné radikály generované UV žiarenie, znečistenie životného prostredia a stresu. vitamín C v jedinečná a originálna receptúra. Prášok sa zmení na svetlo krém po aplikácii, priamo uvoľnenie vitamínu C na kožu. Tento inovatívny liečba necháva vás s prirodzene žiariace a žiarivú pleť, zatiaľ, čo pomáha chrániť vašu pokožku. "Pre power-balené kože zjasňovač, squeeze niektoré vitamín C do vašej starostlivosti o pleť ... Daralis Čistý Vitamín C Prášok Krém začne ako prášok a premení ľahký krém po stlačení do kože." Táto koža musí mať možno ľahko zmiešané s váš obľúbený krém, sérum alebo vytvoriť perfektné leštenie, ochrana & oprava skin booster.

Smerom na Použitie :

1.Ráno a/alebo večer, na malý Čistý Vitamín C Krém v Prášku (2 cm v priemere) do cupped dlani a mix s hydratačný krém alebo sérum. 2.Jemný tlak svojej ruky bude zase prášok do ľahké, rýchlo sa vstrebáva krém. Naneste na tvár a krk. 3. Čistý Vitamín C Prášok Krém môže tiež byť aplikovaný priamo na hnedé škvrny.

Štítky: tváre olej, pleť mieste, krém kráľovná, sérum čarodejnice, tvár massag, dick olej, súprava serum pleťové, Sérum, krém na mieste, pleťové sérum.


( 1 Hodnotenie )

Počet