Nadčasový Sérum Vitam B5 Hyalurónovú, 20% VITAMÍN C + E Ferulic Kyseliny v Sére 1 OZ Antioxidant Zubov Tvár CEF Sérum Proti Vráskam

€6.57


Nadčasový 20% Vitamínu C + E Ferulic Kyseliny Sérum 30ml / 1 fl. oz.

Toto sérum obsahuje 20% Vitamínu C vo forme L-kyselina askorbová, ktorá je antioxidant, ktorý vyrovnáva tón pleti, rovnako ako pomáha budovať kolagénu. Obsahuje vitamín E a Ferulic Kyseliny, používa predĺžiť životnosť a účinnosť vitamínu C. je Tu 20% koncentrácia L-askorbovej v tejto sérum pre maximálny úžitok. Je to nemastné, rýchlo schne a jasné. Je to paraben a krutosť zadarmo. Nemá pridali farby, farbivá ani vonné látky . To má viac actives, menej chemických látok.

Funkcie:

S prírodným vitamínom c, starostlivosť o pleť, vaša pleť je vybavený živiny a vitamíny, ktoré potrebuje doplniť. Vďaka použitiu Vitamínu C v sére, môžete poskytnúť vašu pokožku s plne živí, krásne dopĺňajú vzhľad bez toho, aby ju vyschnúť, alebo sa pozrieť staršie a vráskavá. S týmto sérum, ktoré môžete mať, ktoré bezchybný nestarnúci vzhľad, bez toho aby sa museli starať o nie je schopný mať riadnu starostlivosť o pleť rutinné ste v núdzi. Je to z jednoduchého dôvodu, že môžete trieť sa v dopoludňajších hodinách a v noci, a cítiť rozdiel v dňoch používania produktu na svoj prospech. Nikdy nedovoľte, aby sa vaša pokožka si to najlepšie z vás. Obohatený o najlepších surovín, vrátane vitamínu C, si môžete vychutnať anti-aging pleti sérum, ktoré umožňuje vašej pokožke pocit, živí a milovaní, každý, a zakaždým, keď budete hladký to. Na rozdiel od iných produktov starostlivosti o pleť, tento produkt je preukázané, že zápas pre väčšinu typy pleti, aby poskytli výhody a vyživujúce účinky, ktoré ste si zvykli očakávať od kvalitný Vitamín C v sére. Kto vedel, že by to byť tak jednoduché starať o vašu pokožku a redukujú jemné linky a vrásky by ste radšej nemali?

SKUTOČNÝ EFEKT ZOBRAZIŤ

REÁLNY OBRAZ

Aplikácia:

Aplikujte 2-3 kvapky do ruky hladké a rovnomerne na očistený a tónovaný pleť ráno aj večer. Ak si nový užívateľ séra s citlivou pokožkou, je najvhodnejšie použiť malé množstvo na alternatívne nocí ak chcete začať s, potom zvýšiť na každodenné použitie po pleti aklimatizáciu na séra. Vždy použite vysokým SPF široké spektrum krém v priebehu dňa chrániť vašu pokožku..

Zložka:

Voda, Ethoxydiglycol, L-Kyselina Askorbová, Propylénglykol, Alfa Tokoferolu, Polysorbate 80, Panthenol, Ferulic Kyseliny, Hyaluronát Sodný, Benzylalcohol, Dehydroacetic Acid.

Vezmite prosím na vedomie:

Odporúčame používať sérum hneď, ako som ho dostal na zabezpečenie produktu sviežosť a účinnosti. Odporúča životnosť je 3 mesiace od dátumu doručenia. Prosím, uistite sa, že ste v blízkosti svojho sérum tesne po každom použití, aby sa zabránilo predčasnej oxidácii. Odporúčame vám ponechať sérum na chladnom a tmavom mieste alebo v chladničke, aby to čerstvé dlhšie. Prosím, vždy patch test starostlivosť o pleť výrobky pred použitím. Prestaňte tento produkt, ak to vyvoláva alergické reakcie. Iba pre vonkajšie použitie

Zložka:

Voda, Ethoxydiglycol, L-Kyselina Askorbová, Propylénglykol, Alfa Tokoferolu, Polysorbate 80, Panthenol, Ferulic Kyseliny, Hyaluronát Sodný, Benzylalcohol, Dehydroacetic Acid.

Štítky: kyseliny, e fajčiar, vitamín d de, hyalurónová, čistiť tvár, botox, chuť vape, breylee, c vitamín, prírubové olej.


( 2 Hodnotenie )

Počet