Citrón Rez Dekoratívne String Rozprávkových Svetiel Batérie/USB Prevádzkované spálne Dekorácie na Vianoce, Narodeniny, Svadobné Graland.

€3.86


pecification:

Názov produktu:LED Citrón String Svetlá

Materiál :Plastové / medený drôt / elektronických komponentov / transparentné pripojenie drôt

Štýl: 1,5 M 10LEDs/ 3M 20LEDs

Model : Napájanie na Batérie, USB

Príkon:3 metrov je 0.05 w * 20= 0.1 w

Použitie:Vonkajšie festivaloch, mestských uliciach kvantitatívne inžinierstva, krytý svadobné pozadí rozloženie, nábytok, reštaurácie, nákupné centrá, stage osvetlenie môže byť použitý. Funkcia:

Široko používané v automobiloch, osvetlenie miestnosti, záhrada, mimo garáže, výrobok značky a dovolenku osvetlenie.

Vysoká kvalita a dlhá životnosť pre vnútorné a vonkajšie použitie.

Nízka spotreba s jasnými farbami, Nízke napätie, energeticky efektívne, prakticky žiadnu údržbu.

Produkt picture show:

Upozornenie:

1, Suché Batérie alebo tlačidlo bunka nie je zahrnuté v balíku vzhľadom na dodanie pravidlo (okrem solárne batérie).

2, Poštovné pôvodu Čína, ak sa žiadne špeciálne požiadavky, za $5 objednávky bude doručenie predávajúceho acquiescently Logistiky.

3, v Dôsledku kamery zariadenia, počítačové monitory a iné dôvody, tam sú niektoré nuansy fotografie a skutočné farby.

4, EÚ Typu Plug znamená, že výrobky sa používajú v Európskych krajinách s výnimkou Veľkej Británie(ktorá používať UK typu). NÁS Typu Plug znamená, že výrobky sa používajú v Spojených Štátoch, Kanade, Mexiku, Japonsku a tak ďalej. Prosím, vyberte si ten správny typ, alebo zanechať právo správy, ktoré potrebujete, keď mieste objednávky.

5, Hoci väčšina našich svetlá môžu byť použité v exteriéri, v extrémnych podmienkach, stále je To dôležité na ochranu napájania a radič, najmä v daždi alebo snehu.

ZÁSIELKY OZNÁMENIE

My len loď na potvrdenej objednávky adresu, takže vaša objednávka adresa sa musia zhodovať s dodaciu adresu, ak nie, prosím zanechať správu o tom.

Doprava bude usporiadané v 1~3 dni po úhrade, ak sa stretnúť s víkend alebo povolaniach, to by bolo trochu odkladu. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 45 pracovných dní. Väčšina krajín, dodanie do 15~60 pracovných dní.

Medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie: Dovozného cla, daní a Colné poplatky nie sú zahrnuté v jednotkovej cene. Klient môže musieť zaplatiť clo a poskytnúť nejaké dokumenty na pomoc colné odbavenie

ODOSLAŤ A VRÁTENIE OZNÁMENIA

Pozrite si prosím balíček a výrobky opatrne pri prijímaní, ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím pošlite nám správu predtým, než si dať negatívnu spätnú väzbu, budeme vyriešiť váš problém a aby ste spokojný. Odoslať alebo vrátenie bude usporiadané v jednom týždni.

Štítky: zinuo, stmievateľné led krúžkom, umývačka riadu hansa, chlapci narodeninovej party dekorácie žltá, luster planéty, žiara strany, jdm krúžok, telefón krúžok statív, lampa mäkké, orange reťazec.


( 0 Hodnotenie )

Počet