16.4 ft 50LEDs Rozprávkových Svetiel Batérie Powered Multi Farby String Svetlá s 24 Tlačidlami Diaľkového Ovládania a Nepremokavé Batérie

€5.51


Popis Výrobku:

Hlavný Materiál:Medený Drôt, LED

Dĺžka:5 m / 16.4 ft

Svetelný Zdroj:5028 LED Perličiek

Lampa Vzdialenosť:10 cm / 3.9"

LED Množstvo:50PCS

Úroveň ochrany:IP65

Batérie Poľa Úroveň Ochrany:IP44

Typ batérie:3 x AA batérie (nie sú súčasťou)

Zdroj:Suché Batérie

Funkcie:

Súbor 1 rozprávkových svetiel led reťazec svetlá s 50 svetlých mikro Led, drôt 16.4 nohy (5meters), svetlá majú 16 rôznych jednotlivé farby, ktoré by mohli byť diaľkovo ovládané a upravené, 4 režimy.

Diaľkovo Ovládané s Časovač: Ak chcete zmeniť rozprávkových svetiel string farby, R, G, B, biela a 12 krajšie farby premenlivé, 4 režimy, aby rozprávkových svetiel báječné. Voľne ovládanie spálňa svetlá bezdrôtovo, FARBA, REŽIM a ČASOVAČ sú VŠETKY VO VAŠEJ KONTROLY. Najnovšie infračervené diaľkové ovládanie prijímača diaľkového ovládania vzdialenosť môže dosiahnuť 8m(26.2 ft) na 10 m(32.8 ft).

4 Vodiče: 4-silver strand drôty poskytovať dobrú pružnosť. Nízka spotreba energie. Nikdy sa prehrial, aj keď dlho použitie, bezpečné pre rodiny s deťmi a domácimi miláčikmi. Ľahko twist rozprávkových svetiel do akéhokoľvek tvaru vytvoriť snový atmosféru pre akúkoľvek príležitosť.

Batériový: Poháňaný, 3x AA Batéria (NIE je Súčasťou), prepnite tlačidlo na batérii prípade pomáha zmeniť rozprávkových svetiel led reťazec svetlá farba, veľmi ľahko ovládateľný.

IP65 Vodeodolný: Táto led reťazec svetlá sú všetky nepremokavé vrátane batérie prípade. Pracovať dobre aj v daždivých dní, perfektné vonkajšie dekorácie.

Široko Používané: Voľne použiť ich pre vnútorné a vonkajšie osvetlenie, dekorácie, vytváranie slávnostné osvetlenie atmosférou, ideálny rozprávkových svetiel led dekoratívne string svetlá pre spálne, Vianoce, strán, svadby, Halloween, obývacia izba a rastliny... je to skvelý rozprávkových svetiel reťazec pre mnoho iných projektov alebo remeselnú LED dekor.

Balík Obsahuje:

1 x String Svetlo(Batéria Nie je Súčasťou balenia)

1 x Batérie Poľa

1 x Diaľkové Ovládanie

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: víla lolita, smart osvetľovacie, starbust, elektrické garáž, solárne led osvetlenie na diaľkové ovládanie, garland usb, ovládanie garážové brány, signálne svetelné veže, twinkly, led starburst.


( 0 Hodnotenie )

Počet