Thajsko štýl nového levandule a biela zmiešané ručne tkaná bavlna Loptu String Svetlá Víla, svadobné, VIANOČNÉ, Terasa, Deco

€8.19


Bavlna loptu string svetlá pre Terasa,Svadby,Párty a Dekorácie

Bavlna Loptu Množstvo: 20pcs Veľkosti Lopty: Priemer 6typ Farba: Levanduľa+biela Prevádzkové napätie: 3*AA batérie alebo 110-220V STRIEDAVÉHO prúdu môžete používať všetky Krajiny na Svete. Batéria string svetlá: 2.3 meter Drôt dĺžky 10 cm rozteč každý svetlá. AC zástrčka v reťazec svetlá : 3 meter Drôtu dĺžka 12 cm rozteč každý svetlá. V interiéri alebo Vonku s opatrnosťou.

Bavlna Lopty:

Bavlna loptu string svetlo je ručné svietidlá z bavlnenej nite. Používame vysoko kvalitné materiály na výrobu krásne a jedinečné, ručne tkaná bavlna loptu.Produkt vyrobený na objednávku zo dňa na deň, takže vždy dostanete nové.

Odporúčame použitie:

Domáce Dekorácie a Vonkajšie/Záhradného Osvetlenia

Ideálne osvetlenie pre sviatkov ako sú Vianoce , veľká noc , Halloween, ako aj Narodeninové oslavy a svadby príležitostiach. Krásny darček pre niekoho alebo pre seba

LED 3AA batérie powered String svetlá:

AC110-220V zapojte powered String svetlá:

Pls Montáž svetiel, ako je uvedené nižšie krok,vďaka!

Štítky: umelé pobočky levanduľa, orientálna osvetlenie, slnečné svetlo orientálne, bavlna garland, angcai dekor, žiarovka garland, loptu bavlna, 1212 cnc router, produkt thajsko, 5 palcový led vedúci svetlo.


( 2 Hodnotenie )

Počet