LED Blesk Neon Noc Lampa Vianočné Vlkovcový Dekorácie USB Batérie Prevádzkované Krytý Dovolenku Osvetlenie Strany Svadobný Veniec

€8.47


Funkcia: 1. Jedinečný Dizajn: Roztomilý Neónový nápis nočné svetlo,je skvelé riešenie pre vašich najmenších izba dekor. Krásne a moderné dekoratívne Led lampou.Pridať sila úderu sa, že posteľ strane tabuľky s týmto LED osvetlenia interiéru.To ponúka teplé svetlo atmosféru na svoje miesto. 2. Voliteľné Spôsoby, ako Byť Umiestnené:Tam je diera za lampa, ktorú môžete zavesiť na stenu alebo položte ho na stôl.Bezdrôtový rozsvieti, rýchla a jednoduchá inštalácia 3. Pefect Darček pre Valentines Day,Deti Na Vianoce,Nový Rok,Narodeniny,Party,Výkon,Zvláštne Príležitosti, Atď. 4. Batériový: Použiť 3*AA batérie(nie sú súčasťou) ho zapnúť. Špecifikácia: Materiál: Plast+LED Batéria: 3*AA Batérie (Nie sú Súčasťou) Veľkosť: Ako Je Uvedené Poznámky: 1. Tam môže byť mierne veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, rôzne meracie metódy a nástroje. 2. Obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky z dôvodu rôznych fotografovanie svetla, uhol a monitor.

Štítky: cartoon mcqueen, neónové lampy, vianočný veniec led street, vlkovcový led teplá biela, neon, neónové svetlá prihlásiť, svetlo ružová lampa, ios usb led, dovolenka osvetlenie strany, vianočné osvetlenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet