Domáca Kuchyňa Dodanie 2350ML Sklo Orechy, Suché Plody Úložný Box Kontajner Dvojvrstvové Candy Úložný Box S Dreveným Vekom

€34.40


Informácie O Produkte:

1.Premium Materiál: krabica je vyrobená z vysoko-kvalitných bezolovnaté sklo a dovážaného dreva agátu, môže byť použitý ako ovocný tanier. Je to bezpečné, šetrné k životnému prostrediu, a to je odolný na chlad a teplo. Pokračuje atmosféru dreva a hladký a leštený povrch.

2.Premium Kvalita: box ponúka premium dreva agátu, a bezolovnaté sklo časť robí box bezpečné použitie a box je ručne leštené hladko.

3.Jemné Textúry: box funkcie ekologicky bezpečné včelí vosk a importované olivový olej na údržbu, ktoré ponúka jemnú textúru a je odolné proti oderu.

4.Vynikajúci Dizajn: box ponúka malé a skvelý dizajn, ktorý je hustý a univerzálne v domácnosti.

5.Jemný Vzhľad: box ponúka jemný vzhľad, a rekvizity môžu zlepšiť štýl tabuľky.

Špecifikácie:

Názov: Agátový sklo ovocný tanier

Materiál: agát drevo + vysoká borosilikátového skla

Proces: ručné leštenie + ručné penotvorné

Štýl: univerzálny

Kapacita: 2350mL

Veľkosť(cca): 23*21*8 cm/9.06*8.27*3.15 v

Balenie Zoznam:

1xFruit Matica Úložný Box

Poznámka:

Nie namočiť výrobok do vody na dlhú dobu. A prosím na vedomie, že drevená časť je vyrobená z prírodných materiálov. Drevo štruktúru nemožno zaručiť byť rovnaké, tak zjazvenie a minerálne linku popis produktu sú normálne. A sklenené časti si môže funkciu vady bublina a podobne, ale to je normálny proces, jav, ďakujeme za pochopenie.

Fotografie Produktov:

Štítky: miniatúrne sklenené jar 1 12, balenie sklenené nádoby kuchyňa, pre domáce, skleného pohára, prípad slnečné okuliare, jar veko, boxy sklo kuchyňa, skleného pohára veko dreva, diamond veľa, skleného pohára malé.


( 0 Hodnotenie )

Počet