Nordic Sklo Skladovanie Jar Fľaša Škandinávskych Európskej Transparentné Stôl Skladovanie Fliaš Organizátor Kvet Kontajner Dekor

€7.82


Nordic Elegantné Sklo Šedé Skladovanie Jar Fľaša Škandinávskych Európskej Transparentné Stôl Skladovanie Fliaš Organizátor Kvet Kontajner Dekor PODĽA ALEQO

Špecifikácie

Názov: Severská skladovanie fľašu Materiál: Sklo Hmotnosť: 500 g Použitie: desktop skladovanie, ovocie, zákusky a podobne Poznámka: veľkosť ručné meranie alebo trochu chyba, špecifický predmet zvíťaziť.

Funkcia

1. Skladovanie, znie to ako život, nie je stojí za zmienku len málo vecí, ale skutočný vplyv na náš život, ak sa domov, aby videli, je upratať elegantné izby, malé objekty zoradené, umiestnené v riadne, to je to, Čo príjemná vec, aj keď len malé množstvo malých detailov, ale predstavujú tvár rodiny, zlepšenie kvality nášho života. 2. Výrobky zo skla, s nečistoty knihy, jednoduché, ale, ale aj celej siete. Jednoduché duté dizajn, a potom s hladké línie, jednoduchý a veľkorysý, krásne a praktické. Vynikajúci proces zvárania, tak, že celkovo pevné a stabilné, a potom zoslať vizuálne potešenie.

Package Zahrnuté

1* Skladovanie fliaš

Štítky: plagát škandinávskych, galón fľaše sklo, cooki jar, námestie skleného pohára kovové veko, 150 ml pohár jar, blue cream jar, drevo kontajner dekor, Jar, kúpeľňa kremíka, dekor jar.


( 0 Hodnotenie )

Počet