Drevo Veko Skleného Pohára Zapečatené Plechovú Nádobu Na Uskladnenie Potravín Kontajner Na Voľne Čaj Coffee Bean Soľ Kuchyňa Skladovanie Jar Organier Fľašu

€2.86


Popis

Táto položka je viacúčelový skladovanie potravín jar s tesnením veka. Z číreho kvalitného skla, je odolné a bezpečné na používanie. To je dobré tesnenie vplyv na udržanie potravín v dobrej kvalite. Môžete ho použiť na podržte čaj, obilie, krmivo, obilniny, ryža, fazuľa, orechy, atď.

Funkcie

- Farba: Ako na obrázku.

- Materiál: Sklo.

- Veľkosť: Cca. 6,5 x 6,5 x 8 cm.

- V hermeticky uzavretých dreva veko, ktoré má silikónové tesnenie krúžok udržuje vlhkosť preč od potravín vo vnútri.

- Umožňuje potraviny zostali dlhšie čerstvé. Bezpečné a pohodlné balenie.

- Na uskladnenie potravín jar je dobré pre skladovanie suchých potravín,môže byť použitý ako pohár kávy jar,čaj skladovanie plechovka,cukor jar,soľ a korenie kontajner,candy Jar a viac.

- Absolútne dobré skladovanie príslušenstva pre domácnosti.

Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z Dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie a podobne, môžu tam byť nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

Balenie zoznam

1 x Zapečatené jar

Štítky: veko kanister, skleného pohára, kolo skladovacích kontajnerov, sviečka pre jar, kuchynská bielizeň skladovanie, viazané sklenená nádoba, otočiť korenie jar, r dreva, os sklo, ika skladovanie.


( 4 Hodnotenie )

Počet