Veľkoobchod Roztomilý Dizajn 5ml Rúž Trubice S Visí Úst,Balzam na Pery Stick Kontajner,Vzorky Kozmetických Kontajner, DIY Trubice,LT021

€22.63


Materiál: Vyrobené z kvalitného PP materiál

Kapacita: 5 ML

Veľkosť: O 1.55 cm * 7 cm (priemer * Dĺžka.)

Balenie: 100ks/Veľa

Svojimi Najlepšími Rúž DIY Výber...

Poďme DIY Spolu!!!

Ak chcete vidieť viac rúž rúry,kliknite na tlačidlo nižšie odkaz:

Všetky naše produkty loď a dopĺňa takto:

1) Výrobky sa dodávajú v Číne Post Air Mail, dodacia lehota bude o 15 až 30 pracovných dní.

2) Výrobky budú odoslané prostredníctvom EMS, DHL, UPS a Fedex, dodacia lehota bude asi 7-10 pracovných dní, ak sa Celková suma nad 100 dolárov.

1. By sme mohli zaručiť, že všetky položky sú nové, prichádzajúce z našej továrni. Budeme kontrolovať ich veľmi starostlivo pred pošleme ich k vám.

2. Ak zistíte, že niečo zle v 7working dní po máš tie položky, prosím, kontaktujte nás s vymazať obrázky on-line alebo e-mail, a my vám odpovieme vám do 24 hodín.

3. Upozornenie: Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, láskavo, poraďte sa so svojím krajiny Zákazníci určiť, aké dodatočné náklady, bude pred ponúkanie alebo nákupom.

Ak výrobky, ktoré dostanete nie sú tak, ako sa predpokladá, máte 7 pracovných dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, má sa za to používať a nebude problém vás vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Q1): môžem mať moja, aby v zmesi s rôznymi výrobkami?

A1: Áno, všetky naše výpis produktov akceptovať zmiešaný položky, prosím, poradí, ako si prajete.

Q2): mám otázku o vašich produktoch a ako môžem vedieť odpoveď v čo najkratšom čase?

A2: Ste veľmi vítané, kontaktujte nás prostredníctvom Obchodného manažéra ID: cn1001459088 alebo nechajte nám odkaz na produkt prepojenie. Zvyčajne odpovieme vám počas 12 hodín.

Q3): môžem mať zľavu na mojej objednávky?

A3: Ponúkame primeranú zľavu pre veľkoobchodných odberateľov, prosím neváhajte a kontaktujte nás, ak si chcete kúpiť veľké množstvo.

Štítky: prázdne rúž trubice, muži balzam na pery, roztomilý jar, tin plastové rúrky, závesné steny fľaše, lipbalm, eroma sviečka pohárov, box lip tint, tenké rúž kontajner, Jar.


( 0 Hodnotenie )

Počet